D.Ú./D. – Spartak Žebrák 12 : 0 (pol.5:0)

16. června 2013

Rozhodčí: Kros

Branky: M.Kuška 4x ; J.Šlapák 4x ; P.Prejzek 2x ; P.Štika ; O.Dolanský

I bez stále nemocného D. Ptáčka jsme rozdrtili soupeře, který přijel pouze s osmi hráči. Jen vinou zbrklosti našich hráčů při zakončení nebyl rozdíl ve skóre daleko větší.

Olympie Zdice – D.Ú./D 2 : 1 (pol. 1:1)

9. června 2013

Rozhodčí: Chvátal

Branka: O.Dolanský

Opět pouze v deseti bez největších opor (D.Ptáčka,P.Štiky a D.Uvízla) jsme ještě v první poločase hráli vyrovnanou partii. Bohužel náš brankář neměl svůj den a pustil za svoje záda dvě branky. Především první byla velmi laciná. V neděli nás čeká poslední utkání sezony a měli bychom se za poslední nezdary trochu rehabilitovat.

SK Tetín – D.Ú./D. 3 : 0 (pol. 0:0)

2. června 2013

Rozhodčí: Kros

Ani tento zápas jsme nesehráli v jedenácti hráčích. Proti minulému týdnu nás bylo o poznání více (10) , ale přesto jsme se nedokázali vypořádat především s absencí D. Ptáčka. Navíc někteří naši hráči se nesetkali s dobrou formou a další nebyli ochotni bojovat jako jeden tým. Výsledek je zcela zasloužený, ale největší utrpení bylo hru našeho mužstva sledovat. Za celý zápas se nám podařily pouze tři kloudné akce, což je žalostně málo.

Autor: P. Štika

D.Ú./D – FK Komárov 1 : 2 (pol. 1:0)

26. května 2013

Rozhodčí: Spiegl

Branka: D.Ptáček

Pouze „sedm statečných“ (T.Beran,J.Šplapák,M.Kuška,P.Štika,D.Ptáček,D.Uvízl a V.Káchová) statečně bojovalo v tomto zápase. Ostatní prokázali jací jsou kamarádi a jak uznávají týmového ducha.

Autor: P. Štika

Durisol Všeradice – D.Ú./D 7 : 0 (4:0)

18. května 2013

Rozhodčí: Hájek

Tentokrát se mužstvo nedokázalo vypořádat s absencí klíčových hráčů D.Ptáčka a P.Štiky. Absence P.Matějky nebyla překvapivá – jeho docházka je horší než noty na buben a chodí jen když se mu chce. Ostatní hráči nedokázali pochopit, že bez běhání nelze uspět a ani brankář neměl svůj den a tým nepodržel. Výsledkem je zbytečně vysoká porážka.

Autor: P. Štika

D.Ú./D – Horymír Neumětely 7 : 0 (4:0)

12. května 2013

Rozhodčí: Palek

Branky: P.Štika 2x , D.Ptáček, J.Šlapák, P.Matějka, M.Šípek, O.Dolanský

Narazili jsme na soupeře, který nás příliš nepotrápil. Jen díky zahození velkého množství dalších šancím, nebylo konečné skóre ještě vyšší. Potěšitelné je, že některé momenty i celé akce vypadaly fotbalově.

D.Ú./D. – Nižbor/Chyňava 2 : 2 (0 : 2)

8. května 2013

Rozhodčí: Krbec

Branky: M.Kuška, M.Knotek

Před hezkou návštěvou padesáti diváků se hrál oboustranně celkem pohledný fotbal. Hosté se během prvního poločasu sice dostali do dvoubrankového vedení, ale od té chvíle dominovalo naše mužstvo, které se muselo vyrovnat s několika absencemi. Ještě v prvním poločase naši hráči spálili dvě obrovské příležitosti, když nedokázali trefit odkrytou branku. Také minimálně jedna situace přímo volala po odpískání pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme po hezkých kombinacích dokázali vyrovnat. Vítězné trefy jsme se sice nedočkali, ale mužstvo předvedlo solidní výkon. Jen tak dál.

Autor: P. Štika

FK Loděnice – D.Ú./D. 1 : 1 (pol. 0:0)

Rozhodčí: Kros

Branka: P.Pichlík

V utkání jsme měli více ze hry než soupeř, ale nedokázali jsme proměnit několik dobrých příležitostí. A tak jak už to bývá, 5 minut před koncem šel do vedení náš soupeř. Naše mužstvo ale nesložilo zbraně, zabojovalo a dokázalo alespoň vyrovnat.

Autor: P. Štika

D.Ú./D – Slovan Lochovice 10 : 0 (pol.4:0)

Rozhodčí: Pos

Branky: P. Prejzek 4x ; D. Ptáček 2x ; V. Káchová 2x ; D. Uvízl ; M. Knotek

Utkání jsme ovládli od samotného začátku i díky tomu, že nejzkušenější hráči soupeře, si bez vedení realizačního týmu dělali na hřišti co chtěli. Velkou kaňkou je nesmyslné ale naprosto zasloužené vyloučení O. Dolanského.

Autor: P. Štika

TJ Zaječov – D.Ú./D. 4 : 2 (pol. 1 : 1)

20.4.2013 – mistrovské utkání

Rozhodčí: Štika

Branky:P.Matějka, D.Ptáček

Obava z uspokojení po vysoké výhrě v předcházejícím kole se naplnila. Někteří naši hráči nechtěli pochopit, že fotbal je týmová hra a že je u něho potřeba také běhat zpět. Ne jen sólově útočit.

Autor: P. Štika

D.Ú./D. – Podluhy/Rpety 11 : 0 (pol.4:0)

Rozhodčí: Palek

Branky: D. Ptáček 2x, P. Matějka 2x, P. Prejzek 2x , P. Štika, P. Pichlík, O.Dolanský, T. Vokůrka, vlastní.

Tentokrát jsme narazili na soupeře, který nás příliš neprověřil. Utkání se odehrávalo pouze na polovině hostujícího mužstva. Otázkou bylo, na jakém čísle se zastaví skóre. Jelikož naši hráči dokázali zahodit obrovskou spoustu dalších šancí odvezl si náš soupeř „pouze“ 11 gólů. Hlavně trochu krotit euforii.

Autor: P. Štika

SK Tlustice – D.Újezd/Drozdov 1 : 2 (pol. 1:0)

6.4. 2013

Rozhodčí:Belanský

Branky: D.Ptáček , P.Štika

V prvním mistrovském utkání naše mužstvo rozhodně nepředvedlo hru, kterou od něj očekáváme. Až do šedesáté minuty mohl náš soupeř klidně hrát bez brankaře. Za celou hodinu jsme ani jednou nevystřeli mezi tyče. Ocenit ovšem musím bojovnost, díky které se našemu mužstvu v poslední desetiminutovce podařilo otočit skóre a zápas vyhrát.

Další zápas odehrají žáci v neděli 14.4. od 14.00 na hřišti Doubravanu proti celku Podluhy/Rpety.

Autor: P. Štika

FK Komárov – D.Ú./D 0 : 7 (pol. 0:2)

24.11.12

Branky: Šlapák 3x , Dolanský 2x , Štika , Pichlík

I přes velké oslabení (několik hráčů absolvovalo turnaj mladších žáků v Berouně a několik chybělo z jiných důvodů), předvedl zbytek mužstva v posledním letošním mistrovském utkání celkem dobrý výkon a na půdě soupeře jsme jednoznačně vyhráli. Nutno ovšem dodat, že soupeř rovněž nastoupil v deseti hráčích a navíc se mu po našem prvním gólu zranil brankář.

Autor: P. Štika

D.Ú./D – Olympie Zdice 4 : 0 (pol. 1:0)

Neděle, 11. 11. 2012

Branky: Dolanský 2x , Knotek ,Kuška

Tentokrát se našim hráčům podařilo proměnit šance a byla z toho celkem jednoznačná výhra našeho týmu v zápase velmi solidní úrovně.

Autor: P. Štika

D.Ú./D - SK Tetín 1:1 (pol. 1:0)

Neděle, 4.11. 2012

Branka: J.Šlapák

Naši žáčci se v neproměňování šancí pravděpodobně „inspirovali“ naším „A“ týmem. Za stálé převahy jsme neproměnili řadu šancí a tak nás soupeř deset minut před koncem potrestal z ojedinělé brejku.

Autor: P.Štika

D.Ú./D – Všeradice 0 : 1 (pol. 0 : 1)

21.10.12.

S vedoucím mužstvem tabulky jsme sehráli vyrovnané utkání a dokonce měli i několik velmi dobrých příležitostí ke vstřelení gólu. V závěru jsme měli dokonce drtivý tlak,kterému soupeř odolával s vypětím všech sil. Naši střelci se pravděpodobně „inspirovali“ zakončením šancí u našeho „A“ týmu.

Výsledky zápasů žáků

Přinášíme výsledky prvních 8 kol mistrovské soutěže našich nadějí. Úroveň hry máme často velmi nevyrovnanou a střídají se vydařené okamžiky s okamžiky, které fotbal moc nepřipomínají.

Výsledkově se nám daří také střídavě. Zatím se ve čtrnáctičlenné tabulce držíme na 6. místě se ziskem 14bodů a skóre 26:11.

1.9.12

Nižbor/Chyňava – D.Ú./D 1 : 1 (pol.1:0)

Branka: M.Knotek

6.9.12

D.Ú./D – Vysoký Újezd 12 : 0 (pol.7:0)

Branky: D.Ptáček 5 ; O.Dolanský 3 ;M.Knotek ; D.Uvízl ;M.Kyncl; J.Šlapák

8.9.12

D.Ú./D – SK Tlustice 0 : 4 (pol. 0:1)

15.9.12

Podluhy/Rpety – D.Ú./D 0 : 2 (pol.0:0)

Branky: D.Ptáček ; P.Prejzek

23.9.12

D.Ú./D – Zaječov 4 : 1 (pol. 2:1)

Branky: D.Ptáček 2 ; P.Matějka 2

30.9.12

Slovan Lochovice – D.Ú./D 2 : 2 (pol. 1:1)

Branky: D.Uvízl , D.Ptáček

7.10.12

D.Ú./D – AFK Loděnice 1 : 2 (pol. 1 : 0)

Branka: J.Šlapák

14.10.12

Hor.Neumětely – D.Ú./D 1 : 4 (pol. 0 : 1)

Branky:M.Knotek 2 ; P.Štika ; D.Ptáček

Autor: P. Štika

Starší žáci-turnaj v Mýtě

Do nové sezony jsme museli z důvodu nedostatku vlastních hráčů vstoupit společně s družstvem Drozdova pod názvem Újezd/Drozdov.

Sezonu jsme zahájili na kvalitně obsazeném a výborně organizovaném turnaji v Mýtě.

V konkurenci týmů Rapidu Plzeň,Rokycan,Hořovic,Kralovic,Rakové,Vejprnic a Mýta jsme obsadili slušné 4. místo.

V základní skupině jsme nejprve prohráli s Kralovicemi 0:4. Následně jsme vyhráli s Rakovou 2:0 a s Mýtem 2:1 a obsadili druhé místo.

V utkání o třetí místo jsme dokázali držet krok se soupeřem z Hořovic, kdy jsme remizovali 1:1 a prohráli až v následném penaltovém rozstřelu.

Snad je tento dílčí úspěch příslibem do budoucna.

V pátek 24.8. sehrajeme od 17°°hod. na našem hřišti přátelské utkání se Slavojem Mýto a v neděli 26.8. další na hřišti ve Volduchách.

1.9.2012 zahajují naši žáci mistrovskou sezonu,která bude náročná především z pohledu cestování. Tímto prosíme rodiče našich hráčů o pomoc při zajišťování dopravy našich nadějí k utkáním na hřištích soupeřů.

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás