Doubravan – TJ Zaječov 7 : 1 (pol. 3 : 1)

21.5.2016 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: M.Štochl ; Mi.Kuška ; P.Pichlík ; J.Komárek (D.Skružný) ; V.Kop ; Ma.Kuška ; D.Ptáček ; K.Ernest ; J.Šlapák (D.Frühauf) ; T.Beran (J.Šebek) ; M.Štěpnička

Rozhodčí: J.Tichý ; as. J. Ptáček

Branky: 2x J.Šlapák ; Ma.Kuška ; M.Štěpnička ; V.Kop ; K.Ernest ; D.Skužný

V posledním zápase se náš tým, proti devíti hráčům hostů, dlouho nemohl prosadit a dokonce dokázal inkasovat branku a prohrávat. Nakonec však skóre otočil a s přibývajícím časem, jak hostům docházely síly, přidával další branky.

Zda bude mít náš klub i v další sezóně dorostenecké mužstvo je v tuto chvíli hodně nejasné. Řada stávajících hráčů již příští sezónu kvůli věku hrát nemůže. Pokud by se našli hráči, kteří by si rádi zahráli a podpořili Doubravan, tak to jistě uvítáme.  S těmi co zůstávají (ať už dorost bude nebo nebude) počítáme do B nebo A mužstva.

Dovolím si poděkovat všem dorostencům za reprezentaci klubu a obce. Škoda, že přístup k tréninkům nebyl takový jaký by měl být, ale to je bohužel nešvar v celém Doubravanu.

Nepřestávejte sportovat a hlavně neměňte kopačky za klávesnici u počítače nebo půllitr :o)

 

 
#       Z   V   R   P   Skóre   B   +/-
 
1.  
SK Chyňava
  15   9   4   2   53:16   31   7
 
2.  
TJ Drozdov
  15   8   2   5   33:33   26   2
 
3.  
TJ Zaječov
  15   8   2   5   40:46   26   2
 
4.  
SK Doubravan Újezd
  15   6   2   7   25:29   20   -1
 
5.  
SK Horymír Neumětely
  15   4   3   8   32:37   15   -6
 
6.  
TJ Praskolesy
  15   3   1   11   27:49   10   -11

 

Autor: P. Štika, P. Leksa

Chyňava/Hýskov – Doubravan 4 : 1 (pol.3:1)

15.5.2016 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; J.Komárek ; K.Ernest ; V.Kop ; Ma.Kuška ; D.Ptáček ; T.Bárta ; J.Šlapák ; T.Beran ; D.Frühauf (J.Šebek)

Rozhodčí: Hájek ; as. J Ptáček

Branka: T. Beran

 V neúplné sestavě není výsledek až tak katastrofický.

Autor: P.Štika

Doubravan – TJ Praskolesy 4 : 0 (pol.2:0)

7.5.2016 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; P.Pichlík ; Mi.Kuška ; V.Kop ; Ma.Kuška ; D.Ptáček ; K.Ernest ; T.Beran (J.Komárek) ; D.Skružný (D.Frühauf) ; M.Štěpnička (J.Šebek)

Rozhodčí: Kros ; as. P.Moutelík

Branky: D.Skružný ; Ma.Kuška ; V.Kop ; M.Štěpnička

První jarní výhra. Nedá se říct, že by u našeho mužstva došlo k takovému zlepšení, ale narazili jsme na rovnocenného soupeře, pro kterého je výsledek možná trochu krutý.

Autor: P. Štika

Horymír Neumětely – Doubravan 4 : 0 (pol. 2:0)

30.4.2016 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; P.Pichlík ; Ma.Kuška ; V.Kop ; Mi.Kuška ; K.Ernest ; J.Komárek ; J.Šlapák (J.Šebek) ; T.Beran ; M.Štěpnička (D.Frühauf)

Rozhodčí: Tichý ; as. J.Ptáček

Další „čistá“ práce  .

Drozdov/Zdice - Doubravan 1 : 1 (pol. 1:1)

24.4.2016 mistrovské utkání dorostu

Sestava: Štochl Ma. ; Kácha F. ; Pichlík P. ; Kuška Mi. ; Kop V. ; Ernest K. (Komárek J.) ; Ptáček D.; Kuška Ma.(Šebek J.); Šlapák J.(Beran T.) ; Skružný D. (Frühauf D.); Štěpnička M.

Rozhodčí: F.Kros, as. J. Ptáček 

Branka: M.Štěpnička

Trochu překvapivě jsme získali první jarní bod.

Autor: P. Štika

Doubravan – TJ Zaječov 0 : 2 (pol. 0:1)

9.4.2016 – mistrovské utkání (Dorost)

Sestava: M.Štochl ; J.Komárek ; P.Pichlík ; Mi.Kuška ; V.Kop ; K.Ernest ; D.Ptáček    Ma.Kuška ; J.Šlapák (D.Frühauf) ; D.Skužný (T.Beran) ; M.Štěpnička (J.Šebek)

Rozhodčí: J.Šnajdr

Přestože bylo naše mužstvo v téměř kompletním složení, připravilo přihlížejícím divákům smutnou podívanou. Až na malé vyjímky byla předváděná hra bez nasazení, pohybu a bez fotbalovosti. Hosté byli po většinu utkání jasně lepším týmem.

Autor: P. Štika

Chyňava/Hýskov – Doubravan 7:0 (pol.2:0)

3.4.2016 – mistrovské utkání (DOROST)

Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; P.Pichlík ; K.Ernest ; V.Kop ; J.Šlapák ; D.Skružný ; F.Albl ;      T.Bárta ; D.Frühauf ; J.Šebek

Rozhodčí: Krbec ; as.M.Štochl

Naši mládežničtí reprezentanti při prvním výjezdu vysoko prohráli. K tréninkům během zimní přestávky přistoupili opravdu „zodpovědně“ a na výsledku je to hned znát. Bez rozumného přemýšlení a sebereflexe to samo nepůjde.

Další zápas  hraje dorost v sobotu 9.4. od 13:30 doma proti Zaječovu.

Autor: P. Štika

Neumětely – Újezd 1:2 (0:1)

24. října 2015, mistrovské utkání dorostu

Sestava: Štochl Ma., Kácha, Pichlík, , Kop, Kuška Ma.(Štika), Ernest (Frühauf), Ptáček, Bárta, Šlapák, Beran, Skružný ("otrávený..." )

Branky: Šlapák Jan 2x

Rozhodčí: Pos, as. Štochl Milan

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Poté jsme začali mít mírnou převahu, která vyústila v 11. minutě ve vedoucí gól po přízemní  střele k tyči Jendy Šlapáka 0:1.

Domácí měli v první půli jednu tutovku, kdy po chybě obrany postupoval hráč sám na našeho brankáře, ale v koncovce neuspěl. Do půle se toho již moc neudálo, až na nějaké náznaky šancí a střel mimo.

Druhá půle začala převahou našeho týmu. Vypracovali jsme si několik velmi dobrých šancí, včetně krásné střely Vency Kopa do břevna. Převaha vyústila v navýšení skóre v 54 minutě opět Jendou Šlapákem 0:2, který postupoval sám ze strany na branku a zkušeně nedal brankáři šanci (že by nějaké geny?). Poté si asi naši hráči začali myslet, že už je hotovo a poslední čtvrthodinku mohli domácí vývoj zápasu klidně otočit. Nejprve neproměnili pokutový kop a poté snad ze tří metrů netrefili prázdnou branku, střela šla jen do břevna. Ke zkorigování výsledku došlo v 85 minutě krásnou střelou Konopáska do šibenice 1:2.

Vítězství jsme pak, horko těžko, ubránili. Pochvalu si většina hráčů zaslouží určitě za bojovnost.

Autor: J. Ptáček

Doubravan – TJ Praskolesy 3 : 0 (pol. 2:0)

17.10.2015 – mistrovské utkání dorostu

Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; D.Ptáček ; Mi.Kuška ; J.Šlapák ; D.Skružný ; K.Ernest ; V.Kop ; M.Štěpnička ; T.Beran (D.Frühauf) ; T.Bárta

Rozhodčí: Knotek , as.M.Štochl

Branky: 2x D.Skružný , T.Beran

Soupeři jsme oplatili porážku z minulého týdne. V naší hře už byly momenty, které vypadaly fotbalově. Nasazení všech hráčů bylo na dobré úrovni. Jen je bohužel stále na mnoha hráčích vidět, že se míčem potkají pouze jednou za týden při fotbale.

Autor: P. Štika

Praskolesy – Újezd 3:0 (1:0)

10. 10. 2015 – mistrovské utkání dorostu

Sestava: Štochl Ma., Kácha (Frühauf), Pichlík, Kop, Ernest, Kuška Ma., Ptáček, Šlapák, Štěpnička, Skružný, Beran

Rozhodčí: Belanský, as. Štochl Milan

Nerad bych někoho naštval, ale tento zápas se nepovedl. Jsme rádi, že ten dorost vůbec máme!

Zápas byl vyrovnaný jen prvních 15 minut. Domácí byli pohyblivější, důraznější a více chtěli. My jsme měli dvě velké šance, kdy Martin Štěpnička neuvěřitelně nedal do prázdné branky ze tří kroků a poté ještě neproměnil pokutový kop. Všechny góly jsme dostali po individuálních chybách hráčů, kteří by měli být spíše oporami. Snaha se našim hráčům upřít nedá, ale na domácí to nestačilo. Rozdíl byl i na střídačce, kde jsme měli pouze jednoho náhradníka! Příští kolo hostíme právě Praskolesy a snad je více potrápíme.

Autor: J. Ptáček

Zaječov – Újezd 2:2 (0:2)

4. 10. 2015 – mistrovské utkání dorostu

Sestava: Štochl Ma., Kácha, Pichlík, Ernest, Kuška Mi. (Bárta), Kuška Ma., Ptáček, Kop, Štěpnička, Skružný, Šlapák

Rozhodčí: Egrt , as.M. Štochl

Branka: M. Štěpnička, D. Skružný

Zápas se hrál na velmi nerovném až nebezpečném terénu. Od začátku bylo utkání vcelku vyrovnané. Nutno podotknout, že domácí nastoupili v deseti hráčích. Jedenáctý hráč dorazil až v průběhu první půle, údajně zaspal… I kvůli terénu bylo velmi zkažených přihrávek z obou stran, vše musela nahrazovat bojovnost a jednoduchost. Bohužel naši hráči se snažili hrát spíše kombinačně. Ve 32. minutě jsme se však po chybě domácího obránce, kterou pohotově potrestal Martin Štěpnička, ujali vedení 1:0. Ve 37. minutě to bylo již 2:0, kdy Martin Štěpnička od brankové čáry připravil gól pro Denise Skružného. Vedení jsme udrželi až do konce první půle.

Domácí na druhou půli nastoupili opět o deseti hráčích. Vystřídali brankáře, který pravděpodobně musel odjet a do branky šel hráč z pole. Domácí však byli lepším a hlavně bojovnějším týmem. Některé šance jsme si sice vytvořili, ale v koncovce jsme selhali. V 57. minutě jsme bohužel již inkasovali po střele z velkého vápna, kdy jsme nedokázali odkopnout míč do bezpečí. Asi deset minut před koncem se domácím zranil hráč a museli dohrávat o devíti hráčích. Místo toho, aby naši hráči zápas v klidu dohráli, soupeř ještě více zabral a byl jednoznačně lepší, hrál jednodušeji. V 90. minutě taky zaslouženě vyrovnal, kdy si náš hráč po rohovém kopu nastřelil míč do ruky, pokutový kop domácí proměnili.

Velká škoda, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce, ale oslabení domácí si bod za bojovnost jednoznačně zasloužili.

Kaňkou zápasu bylo nepříjemné zranění Michala Kušky (vyražené přední zuby) a domácího hráče (pravděpodobně výron kotníku). Přejeme brzké uzdravení!!!

Autor: J. Ptáček

Doubravan – Chyňava/Hýskov 1 : 0 (pol. 0:0)

26.9.2015 – mistrovské utkání dorostu

Sestava: M.Štochl , F.Kácha, V.Kop, K.Ernest, Mi.Kuška, Ma.Kuška, T.Bárta, D.Ptáček, D.Skružný, T.Beran (D.Frühauf), J.Šlapák

Rozhodčí: Bidšovský , as.P.Štika

Branka: D. Skružný

Zápas plný nepřesností od obou mužstev a prakticky bez gólových šancí. Hosté za celý zápas vážněji ohrozili naši branku vlastně pouze jednou, střelou do tyče. Naši hráči si vypracovali nadějných šancí asi pět a až ve druhém poločase se prosadil D.Skružný.

Autor: P. Štika

Újezd - Drozdov / Zdice 0:3 (0:2)

12. 9. mistrovské utkání dorostu

Sestava: M.Štochl, F. Kácha, P. Pichlík, Michal Kuška, V. Kop, K.Ernest, D.Ptáček, M. Kuška ( T. Bárta ), D. Skružný ( T. Beran ), J. Šlapák ( D. Fruhauf ), M. Štěpnička
 
Rozhodčí: Z. Veverka, as. M. Štochl
 
Tentokrát nám naši mladíci připravili poměrně velké zklamání. Ani ne tak výsledkem, ale spíše předvedenou hrou. Dva velmi laciné góly po chybách našich hráčů v prvním poločasu určili ráz zápasu. Navíc několik našich velmi dobrých příležitostí zlikvidoval velmi dobře chytající hostující brankář.

Bohužel, je velmi patrné, že pouze mizivé procento hráčů chodí trénovat. Chybí odhad a cit pro míč i fyzická kondice. Pokud si kluci neudělají čas alespoň jednou, nebo dvakrát za týden  na trénink a raději budou vysedávat doma u počítačů, nebo dělat nepořádek na tribuně, zlepšování asi moc očekávat nemůžeme.

Je škoda, že dorostenci nebojují a nedaří se jim tolik, jako když nastupují za dospělé. 

Autor: P.Štika

Doubravan Újezd – Neumětely 6:0 (3:0)

29. srpna - mistrovský zápas dorostu

Sestava: Štochl Martin, Kácha Filip (29´ Skružný Denis, 68´ Frühauf Dominik), Kuška Michal, Kop Václav, Štika Petr, Ptáček David, Kuška Martin, Bárta Tomáš ( 55´ Beran Tomáš), Šlapák Jan, Štěpnička Martin, Pichlík Pavel.

Branky: 10´, 16´ a 81´ Štěpnička Martin

                 44´a 50´ Ptáček David

                 53´ Skružný Denis

Rozhodčí: Janda Vlastimil

Konečně vítězství a hned 6:0! Zápas byl od začátku vcelku vyrovnaný, ale v 10 a 16 min. vsítil dva góly Martin Štěpnička a hosty tím trochu srazil na kolena. Hlavně druhý gól byl parádní, jak zpracování tak následná střela. Soupeř měl nějaké náznaky šancí, ale s přesností byl na štíru. Největší šanci zápasu měli hosté v první půli,  kdy za stavu 2:0 postupoval hostující hráč sám na našeho brankáře, ale ten bravurním zákrokem zmařil jejich veškeré naděje. Do přestávky jsme pak ještě přidali ve 44 min. důležitý gól  Davida Ptáčka na 3:0.

Nástup do druhé půle se nám povedl. V 50 min. po dorážce z hranice malého vápna rozvlnil síť opět David Ptáček – 4:0. Poté hned v 53 min. po krásné akci více hráčů skóroval nechytatelnou ranou z velkého vápna naše nová posila, Denis Skružný – 5:0. Zápas se poté už jen dohrával a ještě jednu branku jsme přidali v 81 min. Martinem Štěpničkou. Hosté si určitě takový výprask nezasloužili, ale takový je fotbal a našim klukům musíme za tento výkon jen poděkovat. Jejich bojovnost a nasazení bylo příkladné. Kluci jen tak dál …

Autor: J. Ptáček

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás