Doubravan – SK Horymír Neumětely 0 : 0

30.5.2015 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta ; P.Alex ; P.Pichlík ; V.Kop ; F.Kácha (M.Schick); Mi.Kuška (T.Beran); D.Ptáček ; M.Štochl ; M.Štěpnička ; J.Šlapák (D.Frühauf) ; Ma.Kuška (K.Ernest)

Rozhodčí: Veverka ; as.P.Štika

Ačkoliv se hrálo netradičně dopoledne a většina hráčů byla „unavená“ po nočním hlídání máje, uhráli jsme bezbrankovou remízu a druhý bod v právě skončené sezoně.

Škoda, že jsme ve druhém poločasu nedokázali využít alespoň jednu z pěti obrovských šancí, mohli jsme se dočkat ještě výrazněji lepšího výsledku. Z hráčů velmi slušný výkon předvedl Martin Štěpnička a ve druhém poločasu se k němu přidal V.Kop.

Pokud by kluci alespoň trochu trénovali, mohli bychom se v příští sezoně dočkat více radosti.

O našich pouhých 5 gólů v jarní části sezony se podělili tito hráči:

Martin Štěpnička 3x ; Karel Ernest 1x ; Tomáš Beran 1x

Konečná tabulka

 
 
 

#

 

  Tým

Web

 

Z

 

V

 

R

 

P

 

Skóre

 

B

 

+/-

 
 
 

1.

 

  SK Chyňava

web >

 

13

 

10

 

2

 

1

 

66:21

 

32

 

11

 
 
 

2.

 

  Spartak Strašice

   

13

 

7

 

4

 

2

 

45:31

 

25

 

4

 
 
 

3.

 

  Město Zbiroh

   

13

 

6

 

5

 

2

 

41:26

 

23

 

5

 
 
 

4.

 

  FK Komárov

web >

 

13

 

6

 

2

 

5

 

35:33

 

20

 

-1

 
 
 

5.

 

  TJ Zaječov

web >

 

13

 

5

 

2

 

6

 

39:40

 

17

 

-1

 
 
 

6.

 

  Durisol Všeradice

web >

 

14

 

4

 

3

 

7

 

44:51

 

15

 

-6

 
 
 

7.

 

  Horymír Neumětely

web >

 

13

 

4

 

2

 

7

 

18:37

 

14

 

-4

 
 
 

8.

 

  SK Doubravan Újezd

web >

 

14

 

0

 

2

 

12

 

11:60

 

2

 

-19

 

  Autor: P. Štika

Doubravan – Chyňava/Nižbor 1 : 13 ( 0:6 )

23.5.2015 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta ; Ma.Kuška ; P.Alex ; V.Kop ; Mi.Kuška ; M.Štochl ; M.Štěpnička ; T.Beran ; J.Šlapák

Rozhodčí: Blažek ; as.P.Štika

Branka: M.Štěpnička

Bez opor a pouze v devíti obětavých proti silnému soupeři. Proto ani výsledek nepřekvapuje.

Ti co nastoupili, zasluhují alespoň pochvalu za obětavost.

Autor: P. Štika

Durisol Všeradice – Doubravan 5 : 1 (pol. 1:0)

16.5.2015 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta; M.Schick ; P.Pichlík ; Mi.Kuška ; M.Štochl ; D.Ptáček ; Ma.Kuška; M.Štepnička ; P.Alex ; J.Šlapák (střídali T.Beran ; D.Frühauf)

Rozhodčí: Závora ; as. M.Štochl

Branka: M.Štěpnička

Podle vyjádření trenérů nejhorší výkon jara. Ještě cca 15 min. do konce utkání jsme drželi remízu 1:1 , ale díky nezodpovědnosti našich hráčů z toho nakonec byl debakl.

Doubravan – FK Komárov 2 : 2 (pol. 1:2)

9.5.2015 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta ; F.Kácha (R.Matouš) ; P.Pichlík ; V.Kop ; Mi.Kuška ;D.Ptáček ; K.Ernest ; M.Štochl ; M.Štěpnička ; Ma.Kuška (P.Alex) ; J.Šlapák (T.Beran)

Rozhodčí: Chvátal ; as.P.Moutelík

Branky: Štěpnička , Ernest

Našim dorostencům se podařilo vybojovat premiérový bod v sezoně. Je to sice první vlaštovka, ale vzhledem k vývoji utkání, to měly být body tři.

Sice jsme prohrávali hodně rychle už o dva góly (první jsme inkasovali dokonce po několika vteřinách hry). Potom byl ovšem za velmi nesportovní a tvrdý zákrok vyloučen hostující hráč a získávali jsme převahu. Naši kluci nedokázali slibné akce dotáhnout do úspěšného konce.

Autor: P. Štika

Strašice - Doubravan 6-1 (poločas 3-0)

3. 5. Mistrovské utkání (DOROST)
 
Sestava: Spousta V., Kácha F., Pichlík P., Schick M., Ernest K., Štochl M.(Kuška Ma.), Ptáček D.,Kop V., Kuška Mi., Alex P. (Beran T.), Šlapák J.(Frühauf D)
 
Branka: T. Beran
 
Proti druhému týmu tabulky jsme měli malou šanci na úspěch. Slabou útěchou může být snad jen to, že jsme po delší době vstřelili alespoň branku. Další zápas následuje v sobotu 9. 5. od 14.00 na domácím hřišti proti Komárovu.

Doubravan – TJ Zaječov 0 : 2 (pol. 0:1)

25.4.2015 – mistrovské utkání (DOROST)

 Sestava: M.Štochl ; F.Kácha ; P.Pichlík ; M.Štěpnička ; M.Schick ; Mi.Kuška ; D.Ptáček ; Ma.Kuška ; P.Alex (D.Frühauf) ; V.Spousta (K.Ernest) ; J.Šlapák

Rozhodčí: Štěpánek , as. P. Moutelík

Naprosto vyrovnané utkání rozhodly dva nešťastné góly. První jsme inkasovali v poslední minutě prvního poločasu, když střelu z přímého kopu tečoval náš hráč ve zdi do protipohybu brankáře. Druhý gól ve druhém poločasu po několika odrazech zachytil náš brankář až těsně za brankovou čarou.

Naopak naše šance jsme opět nedokázali dotlačit do sítě. Škoda, k premiérovému bodu nebylo daleko.

Autor: P. Štika

Doubravan - TJ Město Zbiroh 0 : 2 (pol. 0:1)

11. 4. 2015 mistrovské utkání dorostu

Sestava: M.Štochl; F.Kácha; P.Pichlík; K.Ernest; M.Schick; Mi.Kuška; D.Ptáček; V.Kop (D.Frühauf); J.Šlapák (A.Ungr); V.Spousta (Ma.Kuška); R.Matouš (P.Alex)

Rozhodčí: Závora ; as.Štika

Úvod zápasu byl vyrovnaný i když žádná velká fotbalová podívaná to nebyla. Dokonce jsme si vytvořili slušné brankové příležitosti. Potom postupně některým našim hráčům začali ubývat síly, přestali jsme soupeře v obraně zlobit a on začínal získávat převahu. První gól jsme dostali z pokutového kopu, kterému předcházela zbytečná ztráta ve středu hřiště.

Ve druhém poločasu jsme také nedokázali prosadit a soupeř z rychlého protiútoku rozhodl o konečném výsledku zápasu.

Při pohledu na naši hru je zcela jasné, že fyzická kondice některých našich hráčů je na hodně nízké úrovni. A když se k tomu přidá neochota lepší výsledek alespoň „ubojovat“, nemůžeme očekávat nějakou radost z lepšího výsledku.

P.S. Je mi chvílemi až líto hráčů, kteří bojují co jim síly stačí (ti jsou tak čtyři) a ostatní v klidu přihlížejí a je jim to fuk, opravdu kamarádi.

Autor: P. Štika

Chyňava/Nižbor – Újezd 7:0 (5:0)

26. října, mistrovské utkání dorostu

Sestava: Spousta, Kácha F., Kop, Ernest, Schick M., Šlapák, Kuška Michal, Kuška Martin, Beran, Frühauf D.

Dorost nastoupil pouze o deseti hráčích. Z různých důvodu chybělo 7 hráčů. Začali jsme dost nešťastně, když hned v první minutě domácí rozehrávali trestný kop od postranní lajny a k údivu všech skončil míč v brance! Poté jsme se prakticky nedostali za půli. Poločasový výsledek byl nakonec 5:0.

Druhá půle už byla o něčem jiném. Naši hráči začali více bojovat, domácí trochu polevili a hra se vcelku vyrovnala. Bohužel jsme si nechali dát 6 minut před koncem, po několika odrazech v malém vápně, branku a v poslední minutě ještě přidali vlastní. Hráči si zasloužili za bojovnost ve druhé půli absolutorium a škoda, že ji neodehráli bez obdržené branky.

Autor: J. Ptáček

Doubravan – TJ Durisol Všeradice 1 : 6 (pol. 0 : 2)

18.10.2014 – mistrovské utkání (DOROST)

Sestava: V.Spousta ; F.Kácha ; V.Kop ; D.Ptáček ; M.Schick ; Ma.Kuška ; P.Štika ; Mi.Kuška; A.Ungr ; T.Beran ; D.Frühauf (P.Alex)

Rozhodčí: Pos ; as.P.Štika

Branka: Mi.Kuška

V prvním poločasu jsme byli hostům vyrovnaným soupeřem, ale opět jsme dvakrát úplně  zbytečně inkasovali. Naopak T. Beran dvakrát v nadějných pozicích mířil nad branku.

Ve druhém poločasu jsme dokázali snížit na 1:2 a v tu dobu sahali po vyrovnání. Dalekonosnou střelu D.Ptáčka zastavila až tyč branky. Jenže jsme znovu inkasovali. Potom je již z našeho mužstva úplně vytratila bojovnost a nasazení.

Hrálo se na hodně těžkém a rozmočeném terénu. O „obrovském“ nasazení většiny našich hráčů, trochu svědčí fakt, že tři čtvrtiny dresů by se snad ani nemuselo prát.

„Vážné“ zranění nedovolilo dohrát utkání F.Káchovi a opravdu „moudré“ výroky zase nedovolili mně, aby utkání dohrál P. Alex. Proto jsme poměrně dlouhou dobu hráli pouze o devíti hráčích a výsledek dopadl, jak dopadl.

Autor: P. Štika

FK Komárov – Doubravan 2 : 0 (pol. 2 : 0)

11. 10. 2014 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta, F.Kácha; V.Kop; P.Štika ; M.Schick ; Mi.Kuška ; D.Ptáček ; Ma.Kuška ; T.Beran ; A.Ungr ; D.Frühauf

Rozhodčí: Špicl J.; as.P.Štika

Pouze s jedenácti hráči jsme šli do utkání především s tím, abychom neutrpěli velký debakl. Kdybychom neudělali dvě individuální chyby,  po kterých jsme inkasovali v 10. a 23.min. a proměnili dvě obrovské šance ve druhém poločasu (v obou případech stačilo z malého vápna trefit prázdnou branku) mohli jsme se radovat z prvního bodu v sezóně. Bohužel naše čekání pokračuje.

Autor: P. Štika

Doubravan : TJ Spartak Strašice 3 : 4 (pol. 2 : 4 )

4.10.2014 – mistrovské utkání (dorost)

Sestava: V.Spousta ; F.Kácha ; V.Kop ; K.Ernest ; Mi.Kuška ; P.Štika ; D.Ptáček ; Ma.Kuška ; M.Štěpnička ; T.Beran ; A.Ungr (D.Frühauf)

Rozhodčí: Kros ; as.P.Štika

Branky: D.Ptáček ; A.Ungr ; M.Štěpnička

I přes porážku a několik absencí měla naše hra chvílemi hlavu a patu a na utkání se dalo dívat. K dobré úrovni utkání přispěl i náš soupeř ze západních Čech, jehož funkcionáři a především hráči, po celý zápas vystupovali velice slušně a většina mužstev z našeho okresu (i dospělých) by se od nich mohla v chování hodně učit.

dorost 2

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás