Zprávy z STK, KM (č. 6 – 21.9. 2022) - odhlášení Béčka ze soutěže

4. Odhlášení ze soutěže:
ÚJEZD „B“ muži STK bere na vědomí
Klub odhlásil své
„B“ družstvo mužů zařazené do IV. třídy (skupina B)

SK Doubravan Újezd B - Libomyšl 1:4 (1:3)

17. 9. 2022 - mistrovské utkání

Sestava: R. Šebek st.- R. Kyncl, J. Pazdera, M. Fejtek, K. Štochl, V. Kácha, K. Štorkán, J. Tauš, J. Šlapák, R. Štochl, M. Kratochvíl, J. Hatina, F. Hruban, M. Kyncl, F. Kácha, T. Vokůrka

Rozhodčí: J. Špicl, as. M. Štochl

Branka: 38. - R. Kyncl (PK)

ŽK: 28. F. Kácha , 55. J. Pazdera , 57. R. Štochl , 82. F. Hruban

Minulý týden se béčko k venkovnímu zápasu nesešlo. Na úterní schůzi vedení klubu jsme řešili, zda naši rezervu odhlásit ze soutěže. Výbor se nejprve shodl na tom, že bohužel nemáme nadále šanci udržet v soutěžích dvě mužstva. Nicméně na popud našeho brankáře a srdcaře M. Fejtka jsme rozhodli, že na sobotní domácí dvojzápas  (A+B) dáme dohromady dva mančafty za každou cenu.

A tak po zápase áčka museli někteří hráči nastoupit i za béčko a zároveň přišli béčko do hry podpořit již bývalí, ale stále registrovaní hráči -  M. Kyncl, V. Kácha, J. Pazdera a brankář R. Šebek st.

Do pole jsme postavili naše dva gólmany - M. Fejtka a K. Štochla. V prvním poločase jsme soupeře poměrně zaskočili, když si naši borci vypracovali několik pěkných šancí a dokonce jsme měli i více ze hry.

Nicméně nám chyběl větší tlak na bránu a nějaká ta úspěšná střela. Do kabin jsme šli za stavu 1:3, když za Doubravan proměnil penaltu R. Kyncl.

Ve druhém poločasu už nebylo tolik sil, soupeř měl převahu, ale dovolili jsme mu vtřelit pouze jednu branku. V takto poslepované sestavě bylo skóre 1:4 poměrně příznivé.

Další kolo má béčko hrát v sobotu 24. 9. 2022 od 13:30 v Drozdově. Ve stejný čas jede áčko do Hostomic.

Jestli byl sobotní zápas posledním utkáním Doubravanu B v této (a možná i další)  sezóně se pravděpodobně rozhodne na úterním jednání vedení klubu.

Příčiny a důsledky budeme rozebírat následně. Na začátku sezóny se nám podařilo sehnat několik nových hráčů. Někteří hráči nám odešli. I přesto, že máme papírově registrovaný dostatečný počet hráčů na dvě mužstva, tak nám na zápasy jak áčka tak béčka spousta hráčů nedorazí. O trénincích nemluvě. Je to škoda.

Autor: P. Leksa

 Img_3747

Zaječov B SK - Doubravan Újezd B - kontumační prohra hostí

Naše béčko se bohužel nebylo schopno sejít a k zápasu jsme neodjeli. Díky přístupu některých hráčů se v úterý na schůzi bude rozhodovat o zrušení naší rezervy!

SK Horymír Neumětely B : SK Doubravan Újezd B 6:0 (2:0)

4.9. 2022 - mistrovské utkání

Sestava: K. Štochl- J. Hatina, M. Kratochvíl, R. Štochl, K. Štorkán , L. Štěpnička, T. Vokůrka, V. Kop, K. Hoch

Rozhodčí: P. Bartoš, as. R. Šebek

ŽK: 17. L. Štěpnička , 68. M. Kratochvíl .

Naše beso k zápasům často jezdí s 10-11 hráči. Teď jsme si to zkusili s počtem 9, včetně Hocha, R. Štochla R a K. Štorkana, který odehráli celý zápas den předtím za áčko.

Domácí Neumětely, posíleni o 5 !! lidí z kádru A mužstva, se s námi docela trápili. Poločas byl 2:0 pro domácí, když první gól byl po náhodném odrazu a druhý po naší chybě.

Hráčům nemůžu vytknout snahu a i bojovnost. Na silnějšího soupeře v přesile dvou hráčů bohužel neměli. Konečný výsledek 6:0 přišel i se ztrátou sil a našich chybách.

Bohužel pokud áčko i béčko nebudou mít docházku na mnohem lepší úrovni než teď, tak se nikam neposuneme.

Autor: P. Kiwi Lukačovič, drobné úpravy P. Leksa

SK Doubravan Újezd B : SK Slavoj Osek B 1:4 (1:3)

27.8. 2022 - mistrovské utkání

Sestava: M. Fejtek- R. Štochl, L. Štěpnička, J. Šlapák, O. Rácz, M. Kratochvíl, V. Kop, P. Hruban , K. Hoch , J. Hatina, T. Beran, K. Štorkán, A. Ungr

Branka: 40. K. Hoch

Rozhodčí: M. Nusl, as. P Moutelík

ŽK: 50. T. Beran , 59. L. Štěpnička .

V této sezóně rozhodlo vedení klubu, že domácí zápasy odehraje rezerva Doubravanu vždy po zápase áčka v ten samý den. Po prohře áčka se možná diváci těšili , že si spraví chuť, ale bohužel.

Hned v 1.min.jsme dostali branku. Stejný hráč zvýšil ve 26.min. na 0:2. Ve 40.min. snižoval na 1:2 náš nový hráč K. Hoch. Na konci poločasu zvýšil Osek skóre na 1:3. 

Ve druhém poločase jsme dostali čtrvtou branku a po nevýrazném výkonu zaslouženě prohráli 1:4.

V zápase se bohužel zranil A. Ungr. Přejeme brzké uzdravení.

Další zápas odehraje Doubravan B v neděli 4.9. od 14:00 v Neumětelích .

Autor: P. Leksa

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás