2014 - 2015

Doubravan „B“ – TJ Drozdov „B“ 3 : 2 (pol. 1:1)

7.6.2015 – mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl ; P.Pichlík ; M.Šebek ; V.Kácha (V.Kop) ; J.Ptáček ; R.Halák (M.Štochl) ; T.Abrhám ; D.Ptáček ; V.Štochl ; P.Lukačovič (P.Alex) ; M.Štěpnička

Rozhodčí: Šnajdr ; as.M.Štochl

Branky: P.Lukačovič 2x ; M.Štěpnička

Celkem pohodový zápas a opakovaně velmi slušný výkon celého mužstva. Po několika  minutách prvního poločasu jsme vytvořili závar u branky soupere. Bohužel výsledkem bylo jen nešťastné zranění obránce soupeře (přejeme brzké uzdravení). Po další naší šanci jsme už slavili, když se po rohu hlavou trefil Pavol KIWI Lukačovič. Po několika minutách a hře mezi šestnáctkami hosté vyrovnali po nemávaném ofsajdu hostujícího AR. My také skórovali z údajného ofsajdu (osobní názor).

Ve druhé půli jsme se opět dostali do vedeni M. Štěpničkou, který si šikovně poradil s obráncem a zakončil. Vedení poté navýšil opět Kiwi po samostatné akci. Bohužel jsme opět zdramatizovali závěr, když jsme si nechali vstřelit gól na 3:2. Naštěstí jsme vítězství udrželi a i s přispěním dorostenců - doufejme budoucích stabilních hráčů - jsme sezónu ukončili třetím vítězstvím v řadě.  V utkání jsme navíc třikrát nastřelili břevno brankové konstrukce. Podle vyjádření P. Lukačoviče to byl to zřejmě jeho poslední zápas, jelikož   chce předčasně ukončit svoji fotbalovou kariéru kvůli zdravotním problémům. Věřme, že tomu tak nebude. 

Děkujeme všem hráčům za reprezentaci B mužstva. Velký dík patří Milanu Štochlovi a Romanu Šebkovi st. za vedení mužstva a jejich trpělivost a výdrž. Doufejme, že se podaří B mužstvo udržet i do následující sezóny.

Autor: P. Leksa z podkladů Kiwiho a P. Štiky

Konečná tabulka:

 
 
  #     Tým     Z   V   R   P   Skóre   B   +/-  
 
  1.       18   12   3   3   67:47   39   12  
 
  2.       18   12   1   5   76:38   37   10  
 
  3.       18   11   4   3   60:43   37   10  
 
  4.       18   11   1   6   93:48   34   7  
 
  5.       18   9   3   6   62:32   30   3  
 
  6.       18   8   3   7   38:43   27   0  
 
  7.       18   5   3   10   52:88   18   -9  
 
  8.       18   5   1   12   27:65   16   -11  
 
  9.       18   3   3   12   29:74   12   -15  
 
  10.       18   1   4   13   29:55   7   -20  

Tlustice B - Újezd B 1:5 (0:2)

31.5.2015 – mistrovské utkání

Sestava: Štochl K., Šebek M., Navrátil O.,Kácha V., Pichlík P., Halák R., Abrhám T., Štochl V., Ptáček D., Štěpnička M., Lukačovič P., (Štochl M., Šimek M.)

Rozhodčí: Šnajdr; as.M.Štochl

Branky: Štěpnička 3x, Štochl V.,Lukačovič (PK)

Opět výborný výkon celého mužstva, hlavně dorostenců. Zasloužená výhra i přes handicap oslav staročeských májů předešlý den. 

Poslední zápas sezóny odehraje B mužstvo v neděli 7. 6. od 17.00 na domácím hřišti proti Drozdovu B. Přijďte fandit!

Autor: já, dle podkladů od V. Káchy :)

Doubravan „B“ – Spartak Žebrák „B“ 2 : 0 (pol. 2:0)

24.5.2015 – mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl ; J.Kácha ; R.Šebek ; J.Pazdera ; P.Pichlík ; R.Halák (O.Navrátil);  V.Kácha (M.Štochl) ;T.Abrhám V.Štochl ; D.Ptáček ; J.Leksa

Rozhodčí: Knotek ; as.M.Štochl

Branky: R.Šebek ; R.Halák

Možná to zní trochu troufale, ale ti kdo se přišli na nedělní zápas podívat určitě nelitovali.

Po dlouhé době byl k vidění opravdu hezký zápas a v prvním poločase i v poměrně vysokém tempu. Skóre otevřel ve 24 minutě hlavou po  rohovém kopu R. Šebek. Na 2:0 zvyšoval těsně před koncem prvního poločasu R. Halák. Do několika pěkných šancí se dostal J. Leksa, ale bohužel neproměnil. Pochvalu si zaslouží tentokrát celé mužstvo. Dovolím si ale vyzvednout výkon V. Káchy, který rozděloval přesnými centry balóny spoluhráčům.

Jen tak dál a více ! Na takový fotbal je radost se dívat !

FK Komárov „B“ – Doubravan „B“ 5 : 4 (pol.3:1)

17.5.2015 – mistrovské utkání

Sestava: R.Šebek st. ; K.Štochl ; M.Šebek ; P.Pichlík ; M.Kratochvíl ; M.Štochl ; R.Šebek ml.; T.Abrhám ; V.Kácha ; M.Štepnička ; D.Ptáček ( J.Pazdera)

Rozhodčí: Špicl J. ; as.M.Štochl

Branky: 4x M.Štěpnička

Ještě půl hodiny před utkáním to vypadalo, že k utkání ani neodjedeme a bude ostuda. Nakonec se podařilo dát dohromady jedenáct „obětavých“, kteří na rozdíl od ostatních obětovali hokejový zápas v televizi. Je také potřeba poděkovat všem čtyřem dorostencům, kteří nastoupili od začátku utkání. Skvělý výkon se povedl především Martinu Štěpničkovi, když vstřelil všechny čtyři naše branky. Přístup hráčů (myšleno alespoň docházka na zápasy) opět vyvolává vážné diskuse, jestli má význam si s takovým mužstvem dále přidělávat trápení a starosti.

Újezd B : Libomyšl 0: 1 ( 0: 1)

10. 5. 2015 mistrovské utkání

Sestava: Štochl K.; Ptáček J.; Pichlík P.; Pazdera J; Leksa J.; Navrátil O (Ptáček D.); Halák R. (Štochl M. ); Šebek R.; Kyncl R.; Abrhám T.; Lukačovič P.

Rozhodčí: Kros

V prvním poločase to byl hrozný fotbal hlavně pro diváky. Naši hráči se ploužili po hřišti bez zájmu a nasazení. Ve 20.minutě vstřelil soupeř jedinou branku utkání. Nám se sice podařilo vstřelit v prvním poločase branky dvě, ale vždy z ofsajdové pozice.

Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, vypracovali jsme si několik slibných šancí, ale bez gólu. Soupeře jsme ve druhé polovině nepustili prakticky k ničemu.

V neděli 17.5. se utkáme od 17.00 s Komárovem B na jejich hřišti.

Zaječov : Újezd B 5:4 (3:2)

2. 5. 2015 mistrovské utkání

Sestava: Štochl K.; Ptáček J.; Pichlík P.; Kratochvíl M.; Vokáč J.; Leksa J. Navrátil O. (Kácha V. ); Halák R.; Abrhám T.; Lukačovič P.; Ptáček D.

Branky: Leksa Jakub 2, Ptáček Josef, Lukačovič Pavol;

Rozhodčí: Bican

Do utkání jsme nevkročili moc dobře. Již po úvodních minutách kapitán hostů dostal přihrávku a pronikl naší obranou, která ho nijak neatakovala a nechala proniknout až k brance, kde v souboji jeden na jednoho si poradil s naším brankářem a otevřel skóre na 1:0 . V zápětí jsme dostali příležitost ke srovnání skóre pokutovým kopem. Bohužel jsme tuto šanci nevyužili . Nutno dodat, že jsme netrefili ani branku i v situaci, kdy gólman domácích seděl už na "prdeli". Srovnání jsme se dočkali v zápětí, kdy si únikem po levé straně  Leksa pohrál s obranou a srovnal na 1:1 . Gól náš tým namotivoval a začli jsme být pány hřiště. V 25 minutě jsme šli do vedení, kdy Josef Ptáček prošel středem od půlky hřište až k vápnu domácích a střelou bodlem k tyči překonal brankáře. Možná jsme si v téhle chvíli mysleli, že máme už vyhráno. To jsme se ale hluboce mýlili. Do konce poločasu domácí celek ještě přidal 2 branky střelou do šibenice a z pěkné dorážky do prázdné branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi laxnĕ a hra se přelévala ze strany na stranu. Dočkali jsme se i srovnání, když Pavol Lukačovič odčinil penaltu a srovnal na 3:3 . Bohužel, ani tento gól nás nedokázal hecnout a dále jsme spíš bránili. Domácí celek ještě přidal 2 branky a bylo vymalovaláno. V závěru utkání Zaječov mohl ještě navýšit vedení penaltou. S penaltou si ale náš gólman poradil . V posledních minutách snížil druhou brankou v zápase Leksa průnikem po levé straně a střelou z pozavápna překonal brankáře. V závěru zápasu se už nic výraznějšího nestalo a tudíž jsme prohráli 5:4.

Autor: Jakub Leksa

Doubravan B - Lochovice B 0:0

26.4. 2015 mistrovské utkání

Sestava: K. Štochl; J. Ptáček; J. Kácha (R. šebek), J. Pazdera; P. Pichlík; J. Leksa,  V. Štochl; D. Ptáček (F.Kácha), T. Abrhám;

P. Lukačovič, K. Frühauf (M. Štochl)

Rozhodčí: Sekerka, as. M. Štochl

Utkání se prakticky celé odehrávalo na polovině soupeře. Lochovice měly jedinou vážnější šanci, po které padl míč do sítě, ale branka nebyla uznána z důvodu hry rukou. V poslední minutě zápasu jsme sice skórovali, bohužel ale z ofsajdové pozice. 

Soupeře zachránil před prohrou výborně chytající brankář a také smůla na kopačkách našich hráčů. Pro diváka poměrně bojovné utkání nakonec skončilo bez branek.

Z našich hráčů bych za výborný výkon vyzvedl dorostence P. Pichlíka, který se začíná v soutěži dospělých pomalu, ale úspěšně otrkávat.

Další kolo se hraje 2.5. (sobota) na hřišti v Zaječově.

Slavoj Osek B - Doubravan B 2:5 (1:3)

19. 4. 2015 mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl; J. Ptáček; J.Leksa J.Pazdera; P.Pichlík; V.Štochl; R. Šebek; J.Tauš; T.Abrhám; P.Lukačovič (F.Kácha); R.Halák

Rozhodčí: Kareš , as. M. Štochl

Branky: R.Šebek 2x, P. Lukačovič 2x, Štochl V.

Utkání začal lépe soupeř, který nám hned ve druhé minutě vstřelil branku. V sedmé a sedmnácté minutě otočil skóre na naší stranu R. Šebek.  Těsně před koncem prvního poločasu zvýšil náskok P. Lukačovič.

Ve druhém poločase, který se již odehrával pod taktovkou našeho mužstva, přidal další branku P. Lukačovič a V. Štochl. Osek korigoval výsledek jednou brankou po chybě našeho  brankáře.

Bylo by dobré, kdyby se do zápasů béčka zapojilo více dorostenců, kteří by takto mohli získat větší fotbalové zkušenosti ze zápasů dospělých.

Další zápas odehraje béčko v neděli 26. dubna od 17.00 hod. na domácím hřišti proti týmu Lochovic B.

Doubravan B - TJ Stašov „B“ 1 : 4 (pol. 0:1)

12. 4. 2015 mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl; J.Leksa (P.Pichlík); M.Šebek; J.Pazdera; J.Vokáč; V.Štochl; R.Halák (O.Navrátil); J.Tauš; T.Abrhám; P.Lukačovič (F.Kácha); D.Ptáček (Mi.Kuška)

Rozhodčí: Plecitý , as.R.Šebek ml.

Branka: J.Tauš.

První zápas jarní části se béčku příliš nevydařil. Úvod zápasu patřil sice spíše našemu týmu, ale v 37.minutě nám bohužel soupeř vstřelil první branku.

V 57.minutě se podařilo vyrovnat J. Taušovi z nádherně zahraného přímého kopu (jako z učebnice fotbalu). Soupeř zvýšil stav v 64. minutě po chybě našeho brankáře, který při obranném zákroku nakopl míč nešťastně do hrudníku spoluhráče a útočící hráč lehce doklepával do prázdné brány. Další dva góly jsme inkasovali v 72. a  76.minutě.

Zápas byl plný nepřesností, chyb v obraně a neproměněných šancí. Zahráli si čtyři dorostenci, což je určitě dobře.

Na další zápas jedeme 19.4. do sousedního Oseka (od 17.00 hod.)

Žebrák „B“ – Újezd „B“ 4:0 (1:0)

26. října, mistrovské utkání

Sestava: Štochl K., Pazdera, Ptáček J., Šebek R. (Kácha V.), Leksa J., Kop, Tauš, Halák, Abrhám, Kuška Michal, Lukačovič

Ještě hodinu před zápasem to vypadalo, že to vůbec nedáme dohromady! Naštěstí nám pomohli dva dorostenci, kteří se vrátili ze zápasu z Chýňavy.

Věděli jsme, že musíme poctivě bránit proti mladému kvalitnímu týmu. To se nám dlouhou dobu dařilo plnit, i když domácí Raška neproměnil snad 1000% šanci. Bohužel jsme však těsně před půlí nechali moc času domácímu hráči a ten přízemní střelou k tyči vstřelil branku. V první půli jsme  se nedostali do vyložené šance.

Do druhé půle nastoupil společensky unavený Vlasta Kácha za ne zcela zdravého Romana Šebka. Hned na začátku jsme však inkasovali z brejku podruhé, po špatné rozehrávce na polovině soupeře. Zbytek zápasu jsme byli spíše pod tlakem domácích. Nakonec jsme inkasovali ještě dvě branky. Ve druhé půli jsme si vytvořili dvě tutové šance. Nejprve hlavičku Pavola Lukačoviče brankář domácích bravurně zneškodnil a poté měl 100% šanci Vlasta Kácha, po skvělé akci Romana Haláka, ale míč se mu nějak zapletl mezi nohama (říkal, že ho viděl 4x …). Výsledek hovoří sice za vše, ale myslím si, že jsme ostudu neudělali.

Ještě jednou bych chtěl poděkovat obou dorostencům, jak za ochotu jít pomoct, tak i za předvedené výkony.

 

 TABULKA
Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body PK (Prav)
 
1. Komárov B 9 8 0 1 64: 10 24   ( 9)
 
2. Žebrák B 9 6 1 2 41: 25 19   ( 4)
 
3. Zaječov 9 5 2 2 31: 11 17   ( 2)
 
4. Stašov B 9 5 2 2 29: 24 17   ( 5)
 
5. Libomyšl 9 4 3 2 29: 25 15   ( 0)
 
6. Újezd B 9 4 2 3 14: 23 14   ( 2)
 
7. Osek B 9 3 1 5 31: 50 10   ( -2)
 
8. Tlustice B 9 2 2 5 13: 32 8   ( -7)
 
9. Drozdov B 9 1 1 7 15: 30 4   ( -8)
 
10. Lochovice B 9 0 0 9 10: 47 0   (-12)

Doubravan „B“ – FK Komárov „B“ 1 : 8 (pol. 0:5)

19. 10. 2014 – mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl ; J.Leksa (P.Leksa) ; M.Šebek (F.Kácha) ; M.Kratochvíl ; J.Pazdera ; R.Halák ; O.Navrátil ; R.Šebek ml. ; T.Abrhám ; J.Ptáček ; P.Lukačovič

Rozhodčí: Vodička ; as. M.Štochl

 Branka: P.Lukačovič (PK)

Druhá porážka v sezoně a ještě ostudnější debakl než minulý týden. Při pohledu na skóre asi není potřeba další komentář.

Snad jen dodám, že béčko se zápas co zápas potýká s nedostatkem hráčů a půlhodinu před zápasem žhaví funkcionáři Doubravanu telefonní linky a shání hráče. B tým drží Doubravan kromě jiného i proto, aby se v něm trochu oťukali dorostenci. Proto by bylo nanejvýš dobré, aby alespoň ti starší dorostenci chodili pravidelně na zápasy béčka a nečekali, až jim někdo zavolá. Mělo by to být samozřejmostí.

Autor: P. Štika, P. Leksa

TJ Litavan Libomyšl – Doubravan „B“ 6 : 1 (pol. 4:0)

11. 10. 2014 – mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl ; P.Pichlík (M.Fejtek) ; J.Ptáček ; V.Kácha (O.Navrátil) ; J.Leksa ; T.Abrhám ; J.Tauš ; R.Halák ; V.Štochl ; P.Lukačovič (K.Frühauf) ; K.Krofta (P.Leksa)

Rozhodčí: Chvátal , as.M.Štochl

Branka: V.Štochl

Co si budeme nalhávat – ostuda. Utrpěli jsme debakl a dostali velkou školu z produktivity využívání brankových příležitostí. Někteří hráči by se měli zamyslet nad svým přístupem a předváděnou hrou.

Jediným světlým okamžikem byl začátek druhého poločasu, kdy jsme ve 46.minutě vstřelili naši první branku a během následujících tří minut měli další dvě tutovky. Pokud bychom tyto šance proměnili, byla by reálná šance na přijatelný výsledek. Bohužel soupeř přidal ještě další dvě branky. Zápas jsme kvůli zranění J. Tauše dohrávali v deseti hráčích.

Je to první a o to víc krutá prohra Béčka v podzimní části soutěže.

Autor: P. Štika, P. Leksa

Doubravan „B“ – TJ Zaječov 1 : 1 ( 1:0)

5. 10. 2014 – mistrovské utkání 

Sestava: KŠtochl ; J.Vokáč , M.Šebek , M.Kratochvíl , P.Pichlík (D.Ptáček) ; V.Štochl , R.Halák (J.Tauš) ; J.Leksa ; O.Navrátil (F.Kácha) ; K.Frühauf ; P.Lukačovič

Rozhodčí: Veverka , as. M.Štochl

Branka: P.Lukačovič.

Ihned v úvodní minutě zápasu se nám podařilo skórovat a jít do vedení 1:0. Ale již během prvního poločasu se začala projevovat lepší fyzická připravenost našeho soupeře a začali jsme se dostávat pod tlak. Odolávali jsme jen díky dobře organizované obraně, vynikajícímu výkonu brankáře K. Štochla a nepřesnosti hráčů hostů.

Druhý poločas jsme  odehráli prakticky celý pod tlakem a jednou se hostům podařilo skórovat.

Za tohoto vývoje utkání je pro nás jeden bod za remízu 1:1 doslova „zlatý“.

Autor: P. Štika

TJ Slovan Lochovice „B“ – Doubravan „B“ 0 : 2 (pol. 0:1)

28. 9. 2014 – mistrovské utkání 

Sestava: K.Štochl ; J.Pazdera ; M.Šebek ; M.Kratochvíl ; J.Vokáč ; T.Abrhám (D.Ptáček); O.Navrátil (R.Šebek ml.) ; R.Halák (P.Pichlík) ; V.Štochl ; P.Lukačovič (F.Kácha) ; K.Krofta (Mi.Kuška)

Rozhodčí: Sekerka, as.M.Štochl

Branky: K.Krofta; V.Štochl

Za krásného počasí se utkání muselo divákům líbit. K vidění byly hezké fotbalové akce, šance před oběma brankáři i situace poněkud komické. Za náš tým zkušeně vstřelil vedoucí gól K. Krofta a ve druhém poločasu přidal druhou branku v dlouhém úniku V. Štochl.

Po prostřídání poměrně velkého počtu hráčů v naší sestavě jsme sice v závěru zápasu odolávali velkému náporu domácích, ale skóre zápasu se již neměnilo.

Autor: P. Štika

TJ Stašov „B“ - Doubravan „B“ 1 : 1 (pol. 0:1)

25.9.2014 – odložené mistrovské utkání 

Sestava: R.Šebek st. ; P.Pichlík (J.Pazdera) ; M.Šebek ; R.Šebek ml. ; M.Kyncl ; R.Halák ; O.Navrátil ; T.Abrhám ; D.Ptáček ; P.Lukačovič (F.Kácha) ; K.Frühauf (V.Kop)

Rozhodčí: Chvátal ; as.M.Štochl

Branka: K.Frühauf

Proti domácímu týmu složeného především z velmi zkušených hráčů náš mixovaný tým (staří-mladí) odehrál celkem vyrovnané utkání. Ve druhém poločase při nás sice stálo štěstí, když domácí neproměnili velmi dobré příležitosti, ale bod jsme si určitě zasloužili.

Autor: P. Štika

Doubravan „B“ – Slavoj Osek „B“ 3 : 1 (pol.0:0)

21. 9. 2014 – mistrovské utkání

Sestava: K. Štochl; J. Kácha; M. Šebek; J. Vokáč; J. Pazdera (K. Frühauf); R. Halák (J. Tauš) ; O. Navrátil (F. Kácha); R. Kyncl; J. Leksa; P. Lukačovič (D. Ptáček); V. Štochl

Rozhodčí: Špicl J. ; as. M. Štochl ; P. Štika

Branky: 2x V. Štochl ; 1x J. Tauš

Proti pouze deseti převážně starších hráčů hostujícího mužstva jsme dlouho nedokázali prosadit. Především díky pomalé a nepřesné rozehrávce středem hřiště.

Když už se nám ve druhém poločase podařilo otevřít skóre zápasu, téměř vzápětí jsme hrubě chybovali ve středu hřiště a dovolili jsme soupeři vyrovnat. Nakonec se nám ještě z velkého množství šancí podařilo dvě proměnit a zápas vyhrát. 

Autor: P. štika

TJ Drozdov „B“ – Doubravan „B“ 1 : 2 (pol. 0:2)

7. 9. 2014 – mistrovské utkání

Sestava:R.Šebek st.; J.Pazdera ; M.Šebek ; V.Kácha ; J.Vokáč ; J.Kácha (F.Kácha) ; V.Štochl;

R.Halák (P.Pichlík); J.Leksa (J.Tauš) ; D.Ptáček ; P.Lukačovič

Rozhodčí: Spieg ; as.M.Štochl

Branky: P.Lukačovič, V.Štochl

Vstup do utkání se nám velice vydařil. Již v první minutě měl obrovskou příležitost R.Halák, ale zhruba ze značky pokutového kopu (spíše to bylo blíže) trefil slabou ranou brankáře domácích. Ve druhé minutě využil P.Lukačovič zaváhání brankáře a otevřel skóre zápasu.

Druhý gól přidal zhruba v polovině prvního poločasu střelou k tyči V.Štochl. Trošku překvapivě jsme po celý první poločas byli lepším týmem.

Do začátku druhého poločasu domácí provedli řadu střídání a na kvalitě se to projevilo. Ovšem naše mužstvo příkladně bojovalo a i trochou štěstí dlouho drželo čisté konto.

Domácí dokázali snížit cca 20 minut před koncem ze skrumáže před naší brankou. Těsně před tímto gólem domácích na druhé straně nedokázal  V.Štochl usměrnit míč do prázdné branky a R.Halák trefil břevno domácí branky. A tak se ráz utkání neměnil. Domácí se tlačili do útoku, ale zapomínali bránit a nám se tak naskýtal prostor pro rychlé protiútoky. Bohužel jsme žádný nedokázali dotáhnout do úspěšného konce.

Velkou pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost.  

Autor: P. Štika

Doubravan „B“ – Tlustice „B“ 3 : 1 (pol. 1 : 1)

31.8.2014 mistrovské utkání

Sestava: K.Štochl ; J.Vokáč (F.Kácha) , M.Šebek ; J.Ptáček ; J.Pazdera ; T.Abrhám ; R.Halák ; J. Tauš (V.Kop) ; L.Šmehlík (J.Kácha) ; V.Štochl ; P.Lukačovič (K.Frühauf)

Rozhodčí: Vodička , as.M.Štochl

Branky: 2x R.Halák ; P.Lukačovič

Soupeř přijel s poměrně mladým a běhavým mužstvem a hra v prvním poločasu byla vyrovnaná s několika šancemi na obou stranách. Jedinou využil P.Lukačovič, když se k němu odrazil míč po akci V.Štochla – 1:0. Již v prvním poločasu byl vyloučen hostující hráč za nesportovní chování, ovšem průběh hry se příliš nezměnil.

Ve druhém poločasu přece jenom hostům začaly docházet síly a naše mužstvo si vytvářelo územní převahu, ale stále bez gólového efektu. A tak nás soupeř potrestal a vyrovnal na 1:1.

Gól na 2:1 pro náš tým se podařilo vstřelit R.Halákovi, když si jeho rohový kop našel cestu rovnou od rohového praporku až do sítě. V závěru zvyšoval na konečných 3:1 opět R.Halák po hezké kombinační akci celé záložní řady. To už ovšem hosté dohrávali o devíti hráčích (další hráč odstoupil pro zranění).

Autor: P. Štika

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás