2011 - 2012

Doubravan : TJ Stašov 2 : 1 (pol. 1:1)

10.6. 2012

Sestava:Ma.Palek; A.Kulmon; J.Ptáček; R.Kyncl; P.Moutelík; J.Jiránek; R.Šebek; O.Navrátil (V.Štochl); J.Leksa (Mi.Palek); M.Štich

Branky: J.Leksa ; Mi.Palek

Rozhodčí: Šnajdr,Egrt,Kareš

Tato utrápená výhra nám při porážce Broum v Drozdově zajistila účast v Okresním přeboru i pro další ročník. V dalším ročníku jsme se rozhodli začít budovat mužstvo,do kterého musíme zapracovat více mladších hráčů a především hráčů,kteří hrát opravdu chtějí.Nebude to vůbec jednoduché,ale jiné cesty není.

V mistrovských zápasech jarní části sezony nastoupilo za „A“ mužstvo celkem 25 hráčů.

O naše góly v sezoně 2011/2012 se postarali tito hráči: 8x R.Kyncl; 7xZ.Hnízdil; 3x M.Šimek; 2x M.Krůta, J.Leksa, J.Ptáček, M.Štich, K.Krofta; 1x J.Kříž, P.Moutelík, Mi.Palek, J.Tauš, T.Vokůrka (pozn. v konečné tabulce nám byli 2 góly odečteny za kontumaci zápasu s Trubínem)

 Konečná tabulka 2011/2012

1.

Sp. TOS Žebrák

26

21

3

2

74: 22

66

 

( 27)

2.

FK Olymp. Zdice

26

19

2

5

85: 28

59

 

( 20)

3.

H. Neumětely

26

13

4

9

62: 54

43

 

( 4)

4.

ČL-U Beroun B

26

13

3

10

59: 52

42

 

( 3)

5.

FC Fr. Trubín

26

12

5

9

54: 46

41

 

( 2)

6.

SK Tlustice

26

12

5

9

53: 41

41

 

( 2)

7.

Sj. Osek

26

11

5

10

64: 51

38

 

( -1)

8.

SK Nižbor

26

11

4

11

56: 56

37

 

( -2)

9.

Stašov

26

10

5

11

49: 62

35

 

( -4)

10.

Praskolesy

26

11

0

15

52: 59

33

 

( -6)

11.

Chlumec

26

9

3

14

52: 68

30

 

( -9)

12.

SK D. Újezd

26

8

3

15

31: 63

27

 

(-12)

13.

Broumy

26

6

4

16

30: 62

22

 

(-17)

14.

Drozdov

26

2

2

22

30: 87

8

 

(-31)

Doubravan - SK Tlustice 1 : 1 (pol. 0:0)

Sobota, 2. 6. 2012

Sestava:Ma.Palek;A.Kulmon, R.Kyncl, M.Kratochvíl, J.Pazdera, M.Štich, J.Jiránek, Z.Hnízdil, P.Moutelík, J.Leksa (Mi.Palek) , R.Šebek

Branka: R.Kyncl

Rozhodčí: Bidšovský , Krbec , Koldová

Ani další utkání pravdy jsme nezvládli. Na mužstvu sice byla vidět bojovnost, ale nedokázali jsme se vyrovnat s absencí několika potrestaných hráčů. Naše hra postrádá kvalitu a vytváření více brankových příležitostí. Prostě, když vypadne více jak polovina hráčů základní sestavy, někde se to musí projevit. Velmi dobře opět zahrál Z.Hnízdil a k němu se přidali J.Pazdera, R.Kyncl a Ma.Palek. Bohužel – záchrana je pouze v oblasti teorie. V našem posledním utkání sezony hostíme v sobotu od 15°°hod. celek Stašova a pro zachování naděje musíme bezpodmínečně vyhrát.

Autor: P. Štika

TJ Praskolesy – Doubravan 3 :1 (pol. 3:1)

Sobota, 26. 5. 2012

Sestava:Ma.Palek, M.Šebek (A.Kulmon), R.Kyncl, M.Kratochvíl, J.Pazdera, M.Štich, J.Jiránek, Z.Hnízdil, P.Moutelík, R.Štochl, T.Vokůrka (M.Fejtek).

Branka: T.Vokůrka

Rozhodčí: Spiegl, Kareš, Teplý

Po vyloučení a zranění hráčů v minulém utkání nám situaci zkomplikovali i Staročeské máje a museli jsme pro toto utkání postavit praktiky nové mužstvo. Přesto jsme proti kvalitnímu soupeři šli do vedení po rychlém protiútoku. Za stavu 0:1 v náš prospěch jsme nevyužili ještě jeden samostatný nájezd na domácího brankaře a zkušený soupeř vzápětí vyrovnal. Následně jsme v hororovém závěru poločasu inkasovali hned dva góly. Ve druhém poločase, jsme hru v obraně zlepšili a vytvořili jsme si i několik šancí na vstřelení gólu. Bohužel jsme žádnou neproměnili. Šance na záchranu stále ještě žije, ale ani za předpokladu, že obě domácí utkání zvítězíme nemáme záchranu ve vlastních rukách. Přesto hráči, kteří nastoupili v tomto utkání zaslouží pochvalu za přístup a bojovnost. Pár momentek ze zápasu najdete zde:

http://skdoubravan.rajce.idnes.cz/TJ_Praskolesy_Doubravan_A%2C_26.5._2012/

Doubravan – Freyburg Trubín 2 : 3 (pol. 0:1)

Sobota, 19. 5. 2012

Sestava:Ma.Palek;J.Pazdera;J.Ptáček;R.Kyncl;L.Šmehlík;R.Šebek;Z.Hnízdil;J.Tauš (M.Krůta); M.Šimek;K.Krofta;M.Štich (V.Štochl)

Branky: Z.Hnízdil ; M.Krůta

Rozhodčí: Marx, Pecka, Kros

Č.K. – M.Krůta, M.Šimek, K.Krofta, J.Ptáček, L.Šmehlík

V dalším zápase jsme opět soupeři darovali první gól a museli jsme dotahovat. Ve druhém poločase se podařilo Z.Hnízdilovi prostřelit vše co mu stálo v cestě a bylo to 1:1. Soupeře jsme zatlačili do obrany a podařilo se nám po krásné střele M.Krůty vývoj zápasu otočit na 2:1. Bohužel tento stav trval pouhé tři minuty,když soupeř opět celkem snadno skóroval – 2:2.

Nadále jsme se tlačili do útoku. Pak přišel zřejmě rozhodující moment celé sezony a záchrana v soutěži je pouze v oblasti teorie. Soupeřův obránce evidentně zahrál v pokutovém území rukou takovým způsobem, že i hráči soupeře přestali hrát a celý stadion očekával pokutový kop. Pouze rozhodčí p.Marx si pravidlo o ruce vysvětlil jinak než cca 100 lidí (včetně fanoušků,hráčů a funkcionářů Trubína), kteří to viděli. Zcela jasné ovlivnění zápasu. V tuto chvíli samozřejmě naši hráči cítili křivdu, ale to co předvedli nám vůbec nepomohlo a bylo to od nich v naší situaci naprosto nezodpovědné. Diskusemi s rozhodčím si vykoledovali 5 červených karet. Na jejich obranu – pokud rozhodčí provede to, co provedl – navíc proti domácím, nemůže čekat, že se na něj všichni budou usmívat a chválit ho, jak situaci krásně vyřešil. Mohl by mít alespoň trochu soudnosti a nevylučovat za slova jako komediant, šašek a podobně. Samozřejmě jsme nemuseli penaltu proměnit, ale alespoň bychom měli s kým dohrát zbytek sezony. K dalšímu utkání těžko dáme úplně nové mužstvo dohromady. K pěti vyloučeným připočítáme zraněné Mi.Palka a J.Tauše, Ma.Palek oznámil, že do konce sezony již nenastoupí a mladší hráči tančí Staročeské máje. Pánbůh s námi. Když připočítám,že někteří hráči občas na fotbal prostě nepřijdou, možná bude nejrozumnější ze soutěže odstoupit i když je za to celkem velká finanční sankce. Asi by to ušetřilo další spoustu nervů a starostí.

Autor: P. Štika

Slavoj Osek – Doubravan 2 : 1 (pol. 1:1)

8. 5. 2012, Předehrávka posledního kola OP

Sestava:

Ma.Palek; P.Moutelík ; J.Ptáček ; R.Kyncl ; L.Šmehlík (J.Leksa) ; R.Šebek ; Z.Hnízdil ; J.Tauš ; M.Šimek ; M.Štich (K.Krofta) ; M.Krůta

Branka: R.Kyncl

Rozhodčí:Šnajdr, Egrt, Teplý

V tradičním derby jsme sice podali slušný výkon, ale díky laciným gólům jsme na body opět nedosáhli. Mrzí to o to víc, že druhý gól jsme inkasovali v 86 minutě.

Slovan Lochovice – Doubravan 8 : 1 (pol.3 : 0)

Sobota, 5. 5. 2012

Rozhodčí: Chvátal

Branka:D.Ptáček

 V tomto zápase se nám nedařilo prakticky vůbec nic a nepodržel nás ani náhradní brankář.

Z důvodu nemoci a dalších neznámých důvodů, jsme poprvé v této sezoně měli k dispozici pouze 11 hráčů. Navíc někteří hráči předvedli „vlažný“ výkon a v této kombinaci je naše porážka naprosto zasloužená.

Doubravan – TJ Drozdov 3 : 1 (pol. 1:1)

Sobota, 5.5. 2012

Sestava: Ma.Palek; P.Moutelík; J.Ptáček; R.Kyncl; L.Šmehlík; R.Šebek; Z.Hnízdil; J.Tauš; M.Šimek (J.Leksa), M.Štich ; K.Krofta (M.Krůta)

Branky: J.Ptáček, J.Tauš, J.Leksa

Rozhodčí:Spiegl, Svoboda, Koldová

 Povinnost porazit poslední tým tabulky byla splněna, ale nad naším výkonem rozhodně srdce fanoušků neplesalo. Po úvodním náporu, kdy jsme nevyužili několik velmi dobrých příležitostí,včetně samostatné ho nájezdu M.Šticha, nás soupeř z ojedinělého útoku překvapil a prohrávali jsme 0:1. Ve 40.min se nám podařilo vyrovnat a ve druhém poločase jsme zápas otočili v náš prospěch po trestných kopech J.Tauše a dorážce J. Leksy.

Pro vylepšení našeho postavení v tabulce by bylo potřeba bodovat v následujících utkání na hřištích soupeřů. Již v úterý 8.5.2012 zajíždíme na tradiční derby do Oseka a v sobotu do Neumětel.

Doubravan – Olympie Zdice 0 : 3 ( 0:1)

Sobota, 28. 4. 2012

Sestava: Ma.Plalek, P.Moutelík, J.Ptáček, R.Kyncl, L.Šmehlík, R.Šebek, Z.Hnízdil, O.Navrátil, J.Tauš (V.Štochl), J.Leksa, M.Krůta

Rozhodčí:Vlachopulos P., Vlachopulos A, Červenka M.

Ani druhé domácí utkání v řadě, proti dalšímu aspirantovi na postup jsme nezvládli. Asi především díky mnoha absencím. V prvním poločase za stavu 0:0 jsme nevyužili naši největší šanci a soupeř ve 39 minutě potrestal naši zbytečnou ztrátu míče. Ve druhém poločase nás soupeř již především fyzicky přehrával a navýšil skóre o další dva góly. Je smutné, když ani při domácích zápasech nemáme k dispozici alespoň čtrnáct hráčů. Bohužel se nacházíme v kritické situaci na předposledním, sestupovém místě. Pokud se chceme v soutěži zachránit, musíme bezpodmínečně zvládnout následující utkání.

Autor: P. Štika

Doubravan – Spartak Žebrák 1 : 3 (0:1)

Sestava: Ma.Palek ,P.Moutelík, R.Kyncl, R.Šebek, J.Leksa, J.Tauš (O.Navrátil),Z.Hnízdil, L.Šmehlík, M.Štich , J.Ptáček , M.Krůta (V.Štochl)

Rozhodčí: Ryska,Špicl,Pos

Branka: R.Kyncl (P.K.)

Proti vedoucímu týmu tabulky jsme předvedli „standardní“ výkon z poslední doby, a to samozřejmě na dobrý výsledek nemohlo stačit. Soupeř nás výrazně převyšoval především v pohybu a důrazu v osobních soubojích. Nad Újezdem se v sobotu proháněly dešťové mraky a po našem dalším zápase se přidaly i mraky sestupové. Bohužel si tuto situaci někteří stále neuvědomují.

Autor: P.Štika

TJ Broumy – Doubravan 2:1 (pol.1:0)

Sobota, 14. 4. 2012

Sestava: Ma.Palek,Mi.Palek,J.Ptáček,L.Šmehlík,J.Kácha,P.Moutelík,R.Kyncl,Z.Hnízdil,M.Štich, M.Šimek (K.Krofta-J.Leksa),M.Krůta (J.Tauš)

Rozhodčí: Spiegl,Kareš,Teplý

Branka: Z.Hnízdil

Auta: P.Štika,P.Moutelík, M.Kyncl ,M.Krůta , M.Štich (45 km)

 Další důležité utkání jsme opět nezvládli. První gól jsme inkasovali hned v první minutě a na dlouhou dobu to náš tým pěkně zmrazilo. Postupem času jsme sice působili fotbalovějším dojmem, ale na hodně tvrdě bojující domácí hráče to nestačilo. Ve druhém poločase zůstal obraz hry stejný. Zhruba v šedesáté min.jsme dostali druhý gól, když výkop domácího brankáře přeletěl všechny naše hráče.V závěrečné čtvrthodině jsme sice dostali soupeře pod tlak a vytvořili si územní převahu, ale již jsme dokázali pouze snížit.

Někteří naši hráči by si měli v hlavách ujasnit co chtějí vlastně na hřišti předvádět. Jestli diskutovat, trucovat, odmlouvat nebo se trochu podřídit mužstvu. Každopádně v dalších kolech hrajeme se silnými soupeři jednoznačně o záchranu a důležitý bude každý získaný bod.

Autor: P. Štika

  TABULKA
Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
 
1. Sp. TOS Žebrák 17 12 3 2 43: 17 39 ( 12)
 
2. FK Olymp. Zdice 17 12 2 3 57: 16 38 ( 8)
 
3. Stašov 17 9 4 4 41: 33 31 ( 7)
 
4. Sj. Osek 17 8 4 5 43: 26 28 ( 4)
 
5. FC Fr. Trubín 17 8 3 6 35: 27 27 ( 3)
 
6. SK Tlustice 17 8 3 6 35: 28 27 ( 3)
 
7. ČL-U Beroun B 17 7 3 7 31: 36 24 ( -3)
 
8. H. Neumětely 17 6 4 7 32: 41 22 ( -5)
 
9. Praskolesy 17 7 0 10 34: 36 21 ( -3)
 
10. Broumy 17 6 3 8 21: 30 21 ( -6)
 
11. SK D. Újezd 17 6 2 9 21: 40 20 ( -1)
 
12. SK Nižbor 17 5 4 8 36: 41 19 ( -5)
 
13. Chlumec 17 5 2 10 29: 47 17 (-10)
 
14. Drozdov 17 1 1 15 20: 60 4 (-23)
 
  NÁSLEDUJÍCÍ KOLO
Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště
 
A1A1801 Stašov Chlumec 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1802 SK Nižbor ČL-U Beroun B 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1803 Sj. Osek Broumy 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1804 SK D. Újezd Sp. TOS Žebrák 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1805 SK Tlustice FK Olymp. Zdice 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1806 Praskolesy Drozdov 21.04. 17:00 SO  
 
A1A1807 FC Fr. Trubín H. Neumětely 22.04. 17:00 NE  

DOUBRAVAN – Č.L.U. Beroun „B“ 1 : 3 (pol.0:0)

Sobota, 7.4. 2012

Sestava:Ma.Palek,Mi.Palek,J.Ptáček,L.Šmehlík,J.Leksa,R.Šebek,O.Navrátil),Z.Hnízdil, P.Moutelík,M.Štich , J.Tauš

Rozhodčí: Šnajdr,Egrt,Kros

Branka: Z.Hnízdil

Tak jsme zase zpátky na zemi. Po úvodním oťukávání to vypadalo, že bychom mohli navázat na předchozí výsledky. Měli jsme několik šancí, M.Štich se dvakrát objevil sám před brankářem hostí, ale ani jednou neproměnil. R.Kyncl trefil krásnou střelou břevno. To bylo od nás ale vše. Nepochopitelně jsme soupeři malým pohybem a důrazem dovolili ovládnout hru. Na pokyny trenéra v poločasové přestávce měli hráči svůj názor a podle toho zbytek zápasu dopadl (tak to vypadá, když si každý dělá co chce). Na hru se nedalo dívat,chyběl pohyb. Soupeř proto trestal. Ještě smutnější je, že část druhého poločasu jsme hráli pouze proti deseti hráčům a přesto jsme si nedokázali vytvořit alespoň územní převahu. Bohužel se ukázalo, že jsme nebyli schopni nahradit v útoku M.Šimka.

Teď nás čeká série velmi těžkých utkání a doufám,že naši hráči opět trochu proberou.

Autor: P. Štika

SK Chlumec – Doubravan 0 : 2 (pol.0:1)

Neděle, 1.4. 2012

Sestava: Ma.Palek, Mi.Palek, J.Ptáček, J.Kácha,  J.Leksa,  L.Šmehlík,  R.Kyncl,  Z.Hnízdil,  P.Moutelík,  M.Štich, M.Šimek (M.Krůta)

Rozhodčí: Svoboda, Ryska, Krbec

Branky: Z.Hnízdil, M.Krůta

Auta: M.Štich; P.Moutelík; Mi.Palek; P.Štika (56 km)

Další velmi důležité utkání jsme zvládli. Utkání bylo celkem vyrovnané se šancemi na obou stranách. Domácí dokonce nastřelili tyč. Naši hráči nedokázali využít několik rychlých protiútoků do otevřené obrany domácích, většinou vinou zbrklé a nepřesné přihrávky. Ve 40.min, ale Ma.Palek překvapil soupeře dlouhým výkopem za obranu, který doběhl Z.Hnízdil a mazácky přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích – 0:1.

Druhá polovina byla dost podobná první, ale tentokrát měli více šancí domácí. Odpor jsme zlomili až v 80min., kdy po hrubé chybě domácího brankaře zvýšil na 0:2 M.Krůta. Za bojovný výkon si zaslouží pochvalu celé mužstvo – možná se opakuji – tak by to mělo být pořád. Konečně je vidět, že jsme tým. Vyzdvihnout si opět dovolím M.Šimka, který svým pohybem a důrazem opět dělal soupeřově obraně velké potíže.Také Ma.Palek podržel tým důležitým zákrokem po krásné střele domácích za stavu 0:1 15 minut před koncem.

V minulosti jsme v Chlumci zažívali dost nepřátelskou náladu,ale tentokrát nás fanoušci a funkcionáři svým chováním mile překvapili. Dobrý výkon odvedl také rozhodčí p.Svoboda.

Doubravan A – SK Nižbor 3:0 (pol. 3:0)

Sobota, 24.3. 2012

Sestava: Ma.Palek ; Mi.Palek ; J.Ptáček ; L.Šmehlík (J.Tauš); J.Kácha; P.Moutelík (J.Leksa); R.Kyncl; Z.Hnízdil; R.Šebek; M.Štich ; M.Šimek (M.Krůta)

Rozhodčí: Pecka,Marx,Vlachopulos

Branky: M.Štich,M.Šimek,Z.Hnízdil

Úvodní důležité utkání naši hráči zvládli. Úvodní gól jsme mohli vstřelit už ve 20 vteřině zápasu. M.Šimek dostal přihrávku před branku, kde tváří v tvář brankáři netrefil míč jak potřeboval. V úvodu zápasu jsme soupeře pravděpodobně zaskočili aktivní hrou a vysokým nasazením.

Ve 12 min. po centru z pravé strany se do míče krásně opřel M.Štich a prostřelil poprvé brankáře hostí.

O deset minut později se svou rychlostí a důrazem prosadil M.Šimek a do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Další hezkou branku jsme přidali zhruba ve třicáté minutě po ukázkové akci a zakončením ve skluzu Z.Hnídila – 3:0.

Zápas rozhodně nebyl tak jednoduchý jak vypadal vývoj skóre. Soupeř působil celkem fotbalově a rovněž si vytvářel šance a především pohyblivý Lukeš nám dělal v obranné činnosti velké potíže. Ve druhém poločase tempo zápasu postupně upadalo, ale soupeři jsme již nic nedovolili. Velmi spolehlivý výkon předvedl brankář M.Palek a velkým oživením naší hry byl M.Šimek.

Nakonec musím ještě ocenit přístup všech hráčů. K utkání se dostavilo všech 16 nominovaných hráčů. Tak by to minimálně v domácích zápasech mělo být vždy. Příští týden nás čeká neméně důležitý zápas v Chlumci kde se nám ovšem v posledních letech nepodařilo získat ani bod. Snad tuto nepříznivou bilanci prolomíme.

Autor: P. Štika

Jarní sezóna začíná

Je to tady, sezóna začíná! V sobotu od 15.00 Áčko proti Nižboru, v neděli od 12.00 žáci v Komárově a od 15.00 Béčko proti Hostomicím. Zveme všechny fanoušky a fanynky!!! A taky hráče........... :o(

Není třeba zdůrazňovat, že oběma celkům dospělých jde o udržení se v okresním přeboru a 3. třídě.

Doubravan - Slavoj Osek 1 : 0 (pol. 0:0)

Sobota 19. 11. 2011

Sestava: Ma.Palek, L.Šmehlík, R.Šebek ,R.Kyncl ,P.Moutelík, J.Tauš , Z.Hnízdil,M.Štich,M.Krůta (T.Vokůrka) ,M.Šimek , K.Krofta (K.Frühauf) (J.Leksa)

Rozhodčí: Mázdra,Marx,Pecka

Branka: M.Šimek

Bolely oči,ale máme důležité tři body. Jelikož bodovala téměř všechna mužstva s podobným bodovým ziskem, přezimujeme na předposlední sestupové pozici. Nezbývá než věřit, že si hráči uvědomí, že na Okresní přebor je potřeba trénovat a absolvují zimní přípravu. Doufejme, že se přes zimu uzdraví zranění hráči.

Autor: P. Štika


1. Zdice⋌ 13 9 2  2 45:11 29

2. Žebrák⋌ 13 8 3  2 30:13 27
3. Osek⋌ 13 7 3  3 34:18 24
4. Stašov⋌ 13 7 3  3 35:29 24
5. Tlustice⋌ 13 6 3  4 28:23 21
6. Trubín⋌ 13 6 2  5 30:21 20
7. Praskolesy⋌ 13 6 0  7 30:26 18
8. Nižbor⋌ 13 4 4  5 32:32 16
9. Neumětely⋌ 13 4 4  5 26:32 16
10. Beroun B⋌ 13 4 3  6 22:31 15
11. Broumy⋌ 13 4 2  7 17:27 14
12. Chlumec⋌ 13 4 2  7 25:37 14
13. Újezd⋌ 13 4 2  7 14:35 14
14. Drozdov⋌ 13 1 1 11 16:49  4

TJ Stašov - Doubravan 6 : 3 (pol. 3:2)

Sobota, 12. 11. 2011

Sestava: Ma.Palek , L.Šmehlík , R.Šebek , R.Kyncl , J.Kácha , P.Moutelík , Z.Hnízdil , J.Tauš , M.Štich , J.Kříž (T.Vokůrka) , K.Krofta (J.Leksa)

Rozhodčí: Bidžovský , Hájek , Knotek

Branky: J.Kříž , Z.Hnízdil , P.Moutelík

Opět v kombinované sestavě nám utekl začátek utkání, když jsme v 6 min. prohrávali již 2:0. Potom jsme se trochu vzpamatovali a domácím jsme se minimálně vyrovnali a snížili jsme na 2:1. Jenže při našem dalším tlaku jsme inkasovali z rychlého protiútoku na 3:1. Do poločasu se ještě chytře trefil Z.Hnízdil a vypadalo to, že se můžeme ve druhém poločase pokusit vybojovat nějaký bod. Bohužel jsme opět na začátku druhého poločasu inkasovali na 4:1 a od této chvíle jednoznačně ovládl zápas soupeř u kterého musím ocenit především hru útočníků Bartoše a Andrlíka. Naši hráči nenavázali na bojovný výkon z Tlustice a především kazili neuvěřitelné množství jednoduchých přihrávek.

Situace je velice vážná a již jsme se „propracovali“ na sestupovou příčku. Pokud si chceme zachovat šanci na záchranu v soutěži, musíme v posledním podzimním kole (So 19.11.2011 ve 13,30) porazit na domácí půdě Osek.

Autor: P. Štika

SK Tlustice – Doubravan 1: 2 (pol.1:1)

Sobota, 5.11. 2011

Sestava: Ma.Palek , L.Šmehlík , R.Šebek , R.Kyncl , O.Navrátil ,,P.Moutelík, M.Štich , Z.Hnízdil , J.Tauš , J.Ptáček (J.Kácha) , M.Krůta (T.Vokůrka)

Rozhodčí: Pecka, Mázdra, Vlachopulos A.

Branky: 2x R.Kyncl (1x pen.)

Poprvé v této sezoně byla vidět bojovnost „celého týmu“ a výsledek se dostavil. Po nesmělém začátku, kdy jme si ověřili, že se dá hrát s každým soupeřem, jsme ve 30 minutě vstřelili gól po rohovém kopu. Vinou nízké koncentrace jsme nechali soupeře za minutu vyrovnat. V závěru poločasu se zranil J.Ptáček a podzimní část sezony pro něj již skončila. Další nepříjemná ztráta.

Ve druhé půli jsme začali celkem aktivně. Měli jsme kopat pokutový kop po faulu na J. Káchu – nepískalo se. V 62 minutě se situace opakovala a tentokrát již byla penalta nařízená a R. Kyncl ji proměnil i když způsobil několika fanouškům chvilkovou zástavu srdce. Domácí bojovali a přimáčkli nás k vlastnímu pokutovému území. Jenže tentokrát jsme se soupeři vyrovnali bojovností a přidali jsme i trochu fotbalové chytrosti a zaslouženě vyhráli. Jen tak dál. Jsou to hodně důležité tři body. Ve zbývajících dvou zápasech bychom potřebovali získat alespoň tři body pro klidnější zimu. Bude to těžké i kvůli absenci zraněných hráčů, ale musíme bojovat alespoň jako v Tlustici.

Autor: P. Štika

Doubravan – Praskolesy 0 : 1 (pol. 0:1)

Sobota, 29.10. 2011

Sestava: Ma.Palek, L.Šmehlík , J.Ptáček ,R.Šebek, T.Teplý, J.Tauš , R.Kyncl, Z.Hnízdil , M.Krůta (O.Navrátil) , K.Krofta (V.Štochl) , M.Štich

Rozhodčí: Šnajdr , Kareš , Teplý

Po čtyřech neproměněných více jak stoprocentních šancích v úvodní dvacetiminutovce jsme inkasovali ve třicáté minutě z náhodného závaru před naší brankou. Bohužel se již naše mužstvo nedokázalo psychicky zvednout a zkušený soupeř si vedení pohlídal. Tentokrát jsme doplatili na neproměňování jasných šancí. Ostatně i bilance osmi vstřelených branek za deset zápasů je nejhorší na celém okrese. Nezbývá než bojovat a doufat, že se nám do konce podzimu podaří nějaký bodík získat i když los máme velice těžký.

Z mého pohledu mužstvu chybí lídr a vůle pro výhru udělat něco navíc.

Autor: P. Štika

Freyburg Trubín – Doubravan 5 : 1 (pol. 2 : 0)

Neděle 23.10. 2011

Sestava: M.Fejtek , L.Šmehlík , J.Ptáček , R.Šebek , Mi.Palek (K.Krofta) , J.Tauš , R.Kyncl , Z.Hnízdil , M.Krůta (T.Vokůrka) , M.Štich , J.Leksa

Rohodčí:Svoboda,Knotek,Vlachopulos P.

Branka: K.Krofta

Nasazení našich hráčů bylo o 100% lepší než v minulém zápase, ale bohužel to na body opět nestačilo. Za stavu 0:0 Z.Hnízdil střelou do odkryté branky trefil pouze břevno. Ve 30.min jsme inkasovali nešťastný gól po závaru a v závěru poločasu jsme inkasovali podruhé. V 10.min druhého poločasu jsme snížili po hezké kombinaci a začali jsme soupeře, který znervózněl, přehrávat a dostávali jsme se do dalších šancí. Bohužel pomezní rozhodčí nepřipustil zdramatizování zápasu a umožnil domácím zvýšit na 3:1 z jasného ofsajdu. Síly na obrat jsme již nenašli a zápas se jen dohrával a v úplném závěru utkání jsme inkasovali ještě dva góly. Body opět nemáme a situace je již velmi vážná. I proto,že toto utkání opět nedohráli dva naši hráči pro zranění a není jisté zda budou k dispozici pro příští zápas.

Autor: P. Štika

Doubravan – Horymír Neumětely 1 : 4 (pol 0:2)

Sobota, 15.10. 2011

Sestava: Ma.Palek, Mi.Palek, J.Ptáček , R.Šebek, P.Moutelík , M.Krůta , Z.Hnízdil , L.Šmehlík , T.Teplý,M.Štich (J.Leksa) , R.Kyncl

Rozhodčí: Egrt,Kros,Spiegl

Branka: R.Kyncl

Jedním slovem „hrůza“. K malému důrazu, nasazení a taktické nedisciplinovanosti se navíc přidaly hrubé individuální chyby, kdy jsme soupeři prakticky připravili první tři góly. Soupeř by to nemohl vymyslet lépe. Za stavu 0:2 rozhodčí zcela nepochopitelně neodpískal jasnou penaltu v náš prospěch a navíc jsem opět dohrávali bez vyloučeného hráče. Jsme zhruba v jedné třetině soutěže a již je téměř jisté, že v tomto ročníku budeme opět bojovat o udržení. Bohužel to stále někteří hráči nechápou a stále si myslí, že na tuto soutěž není nutné trénovat. Například v úterý 11.10. se tréninku zúčastnili dva hráči. Ze dvou mužstev je to skutečně „výborná“ docházka. To „ohromě baví“ i trenéra. Je velký paradox, když nejlepší docházku na tréninky má přespolní hráč Z.Hnízdil.

V neděli nás čeká další těžké utkání v Trubíně a opět bude naše sestava velmi slepovaná. Chybět bude stále zraněný J.Jiránek, vyloučený P.Moutelík , nohu v sádře má M.Palek a nepřijde T.Teplý. Jen se modlím, aby se nepřidal někdo další.

Autor: P. štika

TJ Drozdov – Doubravan 1 : 1 (pol. 0:1)

Sobota, 8.10. 2011

Sestava: Ma.Palek, L.Šmehlík, Mi.Palek, J.Kácha , M.Krůta (J.Leksa), Z.Hnízdil, J.Tauš, R.Kyncl, R.Šebek, M.Štich
Rozhodčí:  Mázdra, Vlachopulos A., Pergl
Auta: M.Polívka, M.Štich, P.Štika

Můj předpoklad, že se nebude jednat o snadné utkání, ačkoliv neměl soupeř před tímto utkáním žádný bod, se naplnil. Navíc mi u některých hráčů chyběla bojovnost. Dalším problémem je, že většina hráčů nerespektuje taktické pokyny trenéra a v podstatě si dělají co chtějí a podle toho předvedená hra vypadá. Přestože jsme v prvním poločase dvakrát nastřelili tyč a ve druhém měli minimálně další tři velmi dobré příležitosti, byli jsme téměř celý zápas horším týmem a s bodem nakonec musíme být spokojeni. Velkou pochvalu za vynikající výkon v tomto utkání si zaslouží brankář Martin Palek.

Následující utkání sehrajeme na domácí půdě v sobotu 15.10. od 15.30 hodin proti Neumětelům.

Olympie Zdice – Doubravan 9 : 0 (pol. 4 : 0)

Sobota 1.10. 2011

Sestava: M.Palek, L.Šmehlík, R.Kyncl, Z.Hnízdil, A.Kulmon, M.Krůta, J.Tauš, R.Šebek, O.Navrátil (M.Fejtek), V.Štochl, J.Leksa

Rozhodčí: Špicl, Závora, Filip

Auta: M.Palek, L.Šmehlík, P.Štika, A.Kulmon

Jedním slovem – „hrůza“. Nedokázali jsme se vypořádat s mnoha absencemi hráčů základní sestavy (Mi.Palek, P.Moutelík, J.Ptáček, M.Štich, T.Teplý, J.Jiránek a L.Štěpnička) a od desáté minuty bylo celkem jasné, že se bude řešit pouze otázka výše skóre. Nedá se nic dělat, je to sice ostuda, ale je to za námi a musíme doufat, že příští utkání zvládneme o poznání lépe. Pro klid potřebujeme nutně vyhrát na hřišti Drozdova, ale rozhodně si nemyslím, že to bude snadné utkání.

Autor: P. Štika

Spartak Žebrák – Doubravan 1:0 (0:0)

So 24.9.2011

Sestava: Ma.Palek ,Mi.Palek, J.Ptáček (L.Šmehlík) , J.Jiránek , J.Tauš (L.Štěpnička) , Z.Hnízdil , T.Teplý, M.Štich , R.Šebek (M.Krůta) , R.Kyncl.

Rozhodčí: Marx , Vlachpulos P. , Svoboda

 Do utkání jsme vstoupili velice dobře a soupeře jsme nepouštěli do žádných šancí. Naopak jsme směrem dopředu byli velice nebezpeční. Střelu J.Ptáčka vyrazil brankář domácích krásným zákrokem, střelu Z.Hnízdila do odkryté branky na brankové čáře odvrátil obránce. Nejvíce nás ale mrzí dva neproměněné sólové nájezdy M.Šticha. Kdybychom některou z těchto příležitostí proměnili, mohl se zápas vyvíjet trochu jinak. Bohužel se vše otočilo.

V prvním poločase si před naším pokutovým územím útočník domácích šlápl na míč a rozhodčí to posoudil jako faul. P.Moutelík nedisciplinovaně diskutoval s rozhodčím a obdržel žlutou kartu, což se později ukázalo jako rozhodující moment utkání.

Cca v 5 minutě druhého poločasu obdržel druhou žlutou kartu a tým oslabil. Poté jsme dostali jediný gól utkání. V následujících minutách se zranil J.Ptáček a Ma.Palek. Soupeř měl v přesilovce převahu, ale mužstvo stále odolávalo a pokoušelo se podnikat protiútoky, takže se domácí museli strachovat o výhru až do poslední minuty. Těsně před koncem byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen Mi.Palek.

Za předvedenou hru, zvláště v prvním poločase se nemusíme vůbec stydět (nejlepší poločas v této sezoně), bohužel to na body nestačilo. Bez gólů se budou body získávat velmi těžko. Daleko horší bude sestavit tým na další utkání ve Zdicích. V podstatě se nám rozpadla celá obrana. Nezbývá než toto utkání nějak „odehrát“ a pokusit se soustředit až na další důležité utkání v Drozdově.

Autor: P. Štika

Doubravan – TJ Broumy 2 : 1 (1:1)

So 17.9.2011

Sestava: Ma.Palek, Mi.Palek ,J.Ptáček , P.Moutelík (L.Šmehlík), J.Jiránek, J.Tauš , Z.Hnízdil, T.Teplý, M.Štich , R.Šebek (O.Navrátil), M.Krůta (J.Leksa)

Branky: J.Ptáček , Z.Hnízdil

Rozhodčí: Pecka, Mázdra, Spiegl

Důležité utkání jsme s vypětím sil zvládli. V prvním poločase jsme nepředváděli nijak oslnivý výkon. Především u mladších hráčů mi chybělo větší nasazení a vůle běhat. To téměř všichni hráči doplňovali nepřesnostmi v rozehrávce jednoduchých míčů. Přesto se nám podařilo vstřelit gól, kdy se krásně uvolnil Z. Hnízdil a nahrál J. Ptáčkovi. Hosty jsme do výraznějších šancí nepouštěli. Potom ale přišel zkrat, kdy se naši hráči dožadovali odpískání faulu po ostrém zákroku na Z. Hnízdila na soupeřově polovině, přestali hrát , píšťalka rozhodčího mlčela a tak soupeř s míčem pelášil ve dvou hráčích na naši branku a vyrovnal. Zápas ve druhé polovině rozhodl individuální akcí nejlepší hráč zápasu Z.Hnízdil. Nutno připomenout, že jsme nastřelili 2x břevno (J.Ptáček) a 1x tyč (J.Jiránek) a malým důrazem v útočné fázi přišli o další dobré příležitosti.

Autor: P.Štika

Č.L.U. Beroun „B“ – Doubravan 0 : 2 (0:0)

Sestava: Ma.Palek , Mi.Palek ,J.Ptáček , P.Moutelík , J.Jiránek , J.Tauš , Z.Hnízdil , T.Teplý (O.Navrátil) , R.Kyncl , M.Štich (V.Štochl) , R.Šebek (M.Krůta)

Branky: vlastní , R.Kyncl

Rozhodčí: Bidšovský,Hájek,Setnička

Auta: P.Moutelík,Mi.Palek,J.Ptáček,P.Štika (50 km)

Ve velkém vedru jsme předvedli zatím nejlepší výkon i když drobných chyb bylo stále hodně a fyzická kondice by mohla být také na lepší úrovni. V prvním poločase byl zápas celkem vyrovnaný bez výraznějších šancí. Ve druhém poločase nás za stavu 0:0 podržel výtečným zákrokem Martin Palek a od té chvíle jsme začali soupeře mírně přehrávat. Střídající „žolík“ M.Krůta hru útočné řady oživil a dvěma přesným přihrávkami měl velkou zásluhu na obou gólech. Za bojovnost tentokrát zaslouží pochvalu celé mužstvo.

„Perlička“ na konec – nejmenovanému hráči se na sraz v 15,45 hod. podařilo zaspat a navíc si potom doma zapomněl kopačky. Další se na zápas tak „dokonale“ připravoval,že nebyl schopen řídit auto.Raději to necháme bez komentáře.

Autor: P. Štika

SK DOUBRAVAN - SK CHLUMEC 1 : 1 (0:0)

Sestava: Ma.Palek , Mi.Palek , Z.Hnízdil , P.Moutelík , J.Jiránek , M.Krůta , J.Tauš , T.Teplý , M.Štich , L.Štěpnička (R.Šebek)

Branka: M.Štich

Rozhodčí: Hájek , Knotek ,Kros

Jediná radost v tomto utkání,byl návrat Tomáše Teplého zpět do mužstva. Jinak si fanoušci moc fotbalové krásy neužili a to zásluhou obou soupeřů. Sice jsme získali první bod, ale v domácím prostředí by jsme měli soupeře těchto kvalit porážet. Za zmínku opět stojí,že ačkoli se hrálo teprve druhé kolo,hráli jsme doma a již jsme měli velké problémy se sestavou (a to „B“mužstvo hrálo až druhý den). Na lavici náhradníků jsme měli pouze jednoho hráče a pro zranění jsme byli nuceni střídat již v 10 minutě. V době mobilních telefonů nedokážu pochopit,proč se hráči nominovaní k utkání nejsou schopni omluvit.

Autor: P. Štika

Doubravan začal sezonu 2011/2012 dvěma porážkami

1.kolo Okresního přeboru

So 27.8.2011  

SK NIŽBOR – DOUBRAVAN                                     5 : 0 (1:0)

Sestava: Ma.Palek , Mi.Palek , J.Jiránek (J.Kácha), J.Ptáček , P.Moutelík , M.Krůta ,J.Tauš , Z.Hnízdil, L.Štěpnička (R.Šebek) , M.Štich , R.Kyncl

Rozhodčí: Šnajdr,Vodička,Egrt

Auta: P.Moutelík,P.Štika,J.Matějka,M.Polívka (72 km)

 Za stálého hustého deště se do nás soupeř pustil od první minuty a v nasazení nepovolil do poslední minuty i když byl zápas prakticky rozhodnutý. Na takto hrající a bojující tým, byla skutečně radost pohledět. Zato náš tým – „radost pohledět“ - zaostával prakticky ve všem- v pohybu, v kombinaci , v nasazení a nebýt v brance Ma.Palka asi by byl rozdíl daleko hrozivější. Ke vší smůle - k naší „velké trénovanosti“ se na několika našich hráčích projevili následky „Hawai party“, která samozřejmě nemohla začít,ale ani končit bez jejich účasti.

Hostomice B – DOUBRAVAN B                        4 : 1 (0:0)

Ani Béčko bohužel body nepřivezlo. V zápase s Hostomicemi byl po první půlce stav 0:0. Ve druhé půli jsme dostali 4 branky. Nepříznivé skóre korigoval gólem L. Šmehlík.

SK Doubravan Újezd

Kontaktujte nás